Vara trecuta, Dinamo calca totul in picioare in meciurile amicale, iar Borcea era pe val. "Le dam la toti de la trei in sus", declarat directorul "haitei", dar totul s-a intors impotriva lui, echipa jucand atat de prost incat s-a decis inlocuirea lui Mircea Rednic cu Walter Zenga. "Idila" cu italianul a fost mai mica decat se anuntase cu surle si trambite, iar pe banca a aparut Cornel Talnar, supervizat de nasul Cornel Dinu.
"Tantarul" si "Mister" au pus la cale redresarea corabiei care intrase serios la apa, dar mai mult de locul sase n-a prins pana la "inghetarea" clasamentului. Venea insa pauza competitionala si odata cu ea trezirea din hibernare a visului Ligii Campionilor. S-au bagat vreo 4 milioane euro in transferuri, cel mai scump fiind al lui Torje, printre jucatorii adusi in "haita" numarandu-se si cativa straini, precum Galliquio, Pekarici si Miranda, dar "implanturile" nu par a fi salvatoare. Galliquio a calcat deja pe bec, numindu-l pe Dinu "nebun" dupa ce a fost trimis la echipa a doua, Pekarici s-a accidentat si va face tusa o luna, iar Miranda abia a sosit si va avea sarcina dificila de a-l inlocui pe Niculescu, plecat in Bundesliga.
Si cum in "Stefan cel Mare" se face furtuna de la o simpla adiere a vantului, sefii au pus-o de o sedinta urgenta, desi sezonul n-a inceput. Marea suparare a provenit din meciurile amicale, pierdute pe banda rulanta, ceea ce nu da bine la cartea de vizita a unei echipe care asta-vara zbarnaia in pregatiri si acum e printre deceptiile jocurilor de verificare. Doar la Dinamo se poate pune problema inlocuirii antrenorului chiar si in pauza competitionala, dar nu s-a ajuns pana acolo. Cel putin deocamdata. S-a gasit calea de mijloc: aruncarea lui "Mister" in lupta, supervizarea si mai atenta a "Tantarului", care vede cum jocul e in crestere chiar daca infrangerile curg.
Gigi Multescu visa la o revenire pe banca "haitei", Razvan Lucescu se pare ca va prelua echipa din vara si cine stie ce se mai poate intampla. Pentru ca la Dinamo n-aduce anul ce aduce ceasul. Ca altfel jucau si "cainii" pana acum in visul numit Liga Campionilor. Dar unde sunt multi sefi e greu sa nu apara si multe nemultumiri, care aduc numeroase schimbari. Insa peste toate ramane "Mister"-ul, nemuritorul Dinu, adevaratul "caine pana la moarte" chemat inca o data sa salveze echipa. Daca mai e ceva de salvat in acest sezon.