Grav accident de circulatie in Mehedinti. Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment. Un al treilea pacient, dar si soferul salvarii, au ajuns la spital, in stare grava.
Ambulanta a fost gasita intr-un cap de pod din beton. Accidentul s-a produs miercuri, pe DN 56 A, in judetul Mehedinti. Conditiile in care s-a produs accidentul sunt in curs de cercetare.
"Am primit un apel la 112 pentru un accident. Doua ambulante au fost trimise la fata locului si au fost gasiti doi decedati, un accidentat in stare grava si unul in stare mai putin grava", a declarat Dumbravita Florescu, reprezentant al Ambulantei Mehedinti.
Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Doi pacienti aflati pe bancheta din spate, un barbat si o femeie din comuna Patulele, Maria Chiata Maria si Dumitru Darna, au murit, iar pacienta aflata in dreapta soferului, Leonora Hasan, din localitatea Burila Mica, a fost grav ranita.
De asemenea, soferul ambulantei, Petre Mitaru (51 de ani), a fost grav ranit, fiind transportat la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin.