Cautare

13019 de rezultate pentru "accident rutier la poligonul sorogari in jud iasi in ziua de 27 04 2010 la ora 8 37" (2.95 secunde)
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. Stefan cel Mare la intersectie cu str. ... Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul. In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
ZIUA FEMEII 2017. Ce se intampla pe 8 martie de Ziua Femeii 2017 Ziua mamei se serbeaza inca de pe vremea grecilor antici. In fiecare primavara, ei o serbau pe Rhea, mama tuturor zeilor.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la Iasi, de Mica Unire Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa impreuna astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
Ziua in care nu trebuie sa te certi cu nimeni. ... Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza duminica onomastica. ... Pentru ca voia buna sa se adune in familie, se zice ca trebuie sa aducem in casa macar trei fire de bujori imbobociti.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Filarmonica Iasi a primit 800 000 lei de la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru finalizarea lucrarilor la Casa Bals, din cadrul Universitatii de Arte "George Enescu" Iasi. "Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit, un cadou pentru Iasi si pentru ieseni.
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... expert in fesologie comparata, specialist in surasuri demascatoare, doctor in amoruri paguboase. Dupa ce Mihaela Radulescu l-a invitat la Gala a devenit radulescolog.
OZN-uri in Romania anilor 1960 (Autor: ... FARCAS) Continuam cu cazuri OZN din Romania, incluse in cartea UFOS OVER ROMANIA. ... - In toamna anului 1961, ma aflam la Manastirea Neamt. Intr-o foarte frumoasa seara, ma indreptam spre un pavilion de vara, in fundul parcului, unde imi petrec vacantele.
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare.
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
google-analytics.com