Cautare

13019 de rezultate pentru "accident rutier la poligonul sorogari in jud iasi in ziua de 27 04 2010 la ora 8 37" (4.27 secunde)
Trei militari au fost raniti in Poligonul Catelu, miercuri, in timpul unei sedinte de aprindere pe cale pirotehnica a unei incarcaturi de exploziv (TNT), a transmis Ministerul Apararii.
Ora de Iasi informeaza : TONUL S-A DAT LA IASI: ... Cadoul lui Ponta pentru Nichita, candidatura sub umbrela USL Victor Ponta a adus la Iasi vesti bune pentru liderii locali ai USL Gheorghe Nichita si Relu Fenechiu.
Un tanar din Craiova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, ieri dupa-amiaza, a spulberat cu masina pe care o conducea cateva persoane care se aflau pe refugiul statiei de tramvai de pe strada Calea Severinului din Craiova.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, in perioada 25 noiembrie 2010 - 03 ianuarie 2011, se vor instituii restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: "Codul Rutier: Intre viata si zmeii de pe sosele", pe care o puteti citi in continuare.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ", pe care o puteti citi in continuare. De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Dementa vasculara este una din cele mai des intalnite forme de dementa, ocupand locul doi dupa boala Alzheimer. Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
La data de 20 octombrie 2010, ora 16.30, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 16 Politie l-au depistat pe D. VIOREL de 26 de ani din jud.
Inainte de a incepe sa incerci sa ramai insarcinata (sau in cazul in care incercati de cel putin un an) este indicat sa faci impreuna cu partenerul tau o serie de analize. ... Aceste analize au rolul de a verifica sanatatea generala.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti:
Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile. Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine.
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor. Ziua de 26 iunie a fost proclamata Ziua Drapelului National prin Legea nr.
Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta. Premiera de anul acesta sunt trei remorchere care au intrat recent in Serviciul Fortelor Navale Romane.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
google-analytics.com