Cautare

5298 de rezultate pentru "accident rutier in brasov 11 11 2010" (3.01 secunde)
In trimestrul 2, rata de ocupare a populatiei in varsta de munca a crescut cu 3,1% fata de trimestrul I, datorita deplasarii muncitorilor spre agricultura.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... In urma cercetarilor efectuate de catre lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca in jurul orei 03.30, M.
In mai multe filiale pesediste a inceput sa curga cu reclamatii la adresa sefilor locali ai PSD pentru ca imaginea acestora sa fie patata in apropierea congresului.
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Inteleg ca vine la Brasov, vine in Romania sa semneze...
Insa multe din aceste firme au dat cele mai mari „tunuri“ in judetul Gorj, sute de miliarde de lei ajungind in conturile afaceristilor care au sponsorizat PSD Gorj.
In anul Centenarului, Guvernul Romaniei a alocat o suma imensa pentru diverse proiecte. ... xxx In urma cu foarte multi ani,efectuand o cursa la Fiumicino si avand liber aproape o zi,am hotarat sa vizitez Macheta Romei Antice.
Pe Facebook am gasit informatii relevante, in unele dialoguri purtate de ing Titus Cristescu, in special cu publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi si interesat de punerea in valoare a acestui oras de la Dunarea de Jos.
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
Buna Ziua Brasov / PSD Brasov vrea sa obtina cel putin o functie de vicepresedinte la nivel national (Autor: Ionut DINCA) - Pe 18 octombrie, la Bucuresti, va avea loc congresul national al PSD, la care vor participa si 65 de delegati de la Brasov.
Ministrul Delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Borbely Laszlo, sustine construirea autostrazii Brasov-Bors si critica incercarile de schimbare a strategiei nationale in domeniul construirii retelei de autostrazi.
Dupa disponibilizarea celor 1.800 de salariati si inchiderea uzinei in aprilie, Tractorul Brasov a fost scos la vanzare. Potrivit Mediafax, activele uzinei Tractorul Brasov, aflata in lichidare, vor fi scoase la vanzare la 5 iulie, la pachet.
Pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov au depus oferte 12 consortii, potrivit datelor comunicate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... J&P Avax-Athena-Macquarie Brasov Consortium; ... Comarnic-Brasov Motorway Consortium (FCC) Construccion SA-Alpine-Astaldi; ... Consortiu Autostrada A3 Comarnic-Brasov Consonoi Bilsinger Berger Porr;
Compania americana Colgate-Palmolive va opri productia de pasta de dinti a fabricii de la Brat=sov, ca parte a unui program amplu de restructurare, iar intreaga productie va fi mutata in Polonia pana la sfartitul acestui an.Programul de restructurare al companiei americane nu vizeaza doar fabrica din Brasov, ci si alte trei fabrici din Europa:
Grupul pentru Dialog Social (GDS) cere candidatilor la functiile de premier si ministru al Transporturilor sa urgenteze constructia autostrazii Bucuresti-Brasov, recomandand ca portiunea care ocoleste oraul Busteni si tronsonul Sinaia-Predeal sa fie tratate cu prioritate.
Aceasta companie opereaza in Romania in orasele Sebes, Brasov si Constanta. In urma cu cativa ani Kronospan Romania a deschis in Portul Constanta Sud Agigea un terminal la care se incarca si se descarca pe si de pe nave produse lemnoase.
google-analytics.com