Cautare

5052 de rezultate pentru "accident pe autostrada transilvania 29 06 2010" (8.62 secunde)
Autostrada cu o singura banda pe sens. In Romania, normal Daca tot nu avem decat vreo 300 de km de autostrada, inovam, frate! ... Nu ati auzit de autostrada cu o singura banda pe sens? ... Pana atunci, ultimele tronsoane pana pe litoral, doar cu o singura banda pe sens.
Varianta preferata de Oprescu prevede un TUNEL pe sub parcul Herastrau. ... Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca "inclin catre varianta trei, cea cu doua tunele subterane pe sub Parcul Herastrau, chiar daca este si cea mai scumpa".
Accesul in noua parcare se va face cu masina de pe Splaiul Independentei. ... De altfel cladirea noua va fi chiar lipita de un monument istoric, situat pe Splaiul Independentei nr.
Autostrada spre Ploiesti costa 450 de milioane de euro Pentru tronsonul Bucuresti - Ploiesti, termenul de finalizare este sfarsitul acestui an, dar numai o parte va fi gata.
Lista autostrazilor care ar trebui sa fie gata in 2012 Oficialitatile romane promit sa deschida peste 120 de km de autostrada in 2012, dublu fata de anul trecut.
Statia intermodala cu care se lauda primarul general nu este gata in totalitate nici la sase luni de la finalizarea lucrarilor la Pasajul Basarab, astfel ca nici acum tramvaiul nu poate opri pe Pasajul Basarab, iar bucurestenii nu au acces direct la statia de metrou.
Autostrada suspendata si 38 de pasaje. Cum ar arata "Bucurestiul lui Oprescu" "Autostrada suspendata" ar putea deveni realitate! ... Asta inseamna constructia a 29 de pasaje supraterane, 9 subterane si doua poduri, pe o lungime de 13 kilometri. ... Sau asa numita autostrada suspendata a primarului Sorin Opresscu.
Se face Autostrada Suspendata! A fost facut primul "pas" pe autostrada suspendata. ... De altfel, primarul general, Sorin Oprescu, spunea la realegerea sa din 10 iunie ca primul proiect de care se va ocupa acum, cu Consiliul General ce nu ii va mai fi ostil, va fi autostrada suspendata.
Se inaugureaza tronsonul de autostrada Simeria-Orastie Tronsonul de autostrada Simeria-Orastie, cu o lungime de aproape 18 kilometri si care face parte din soseaua Deva-Orastie, va fi deschis circulatiei incepand de joi.
AMOSNEWS -Panorama editorialelor (30 mai) Care sunt problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa?
Cat te va costa sa circuli pe autostrada Autostrada Brasov - Comarnic, in lungime de 53 kilometri, va fi finalizata in 2017, la un cost estimat de 1,8 miliarde euro, iar taxa de utilizare avuta in vedere va fi de 5,7 lei plus TVA, lucrarile de constructie urmand sa inceapa la finalul lunii aprilie a anuntat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti: ... Cand vor fi gata ultimii 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Ploiesti Ciotul de 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Brasov ar putea fi gata pana pe 12 decembrie, daca vor fi conditii meteo prielnice lucrarilor, sustine Eduard Hanganu, seful Consitrans, consultantul lucrarii.
Autostrada Comarnic - Brasov. ... Autostrada ar fi fost finalizata inca de acum 5 ani. Probabil ca putini isi mai amintesc faptul ca, in 2005, Basescu a anulat contractul respectiv, pe motiv de tain.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Autostrada Sudului porneste saptamana viitoare ca procedura Procedura pentru constructia Autostrazii Sudului va demara saptamana viitoare, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea. ... Aceasta autostrada este foarte importanta, leaga Bucuresti, prin sud, cu Craiova si merge in Timisoara.
Autostrada pe naiba Am inteles ca duminica nu s-a votat pentru bunastare, democratie, stabilitate sau alte mofturi din astea, ci impotriva lui Basescu si pentru venirea UDMR la guvernare. ... Am plecat din Bucuresti pe la unspe si foarte putin, am ajuns la Constanta pe la patru.
8 secrete pe care nu ti le spune nimeni:
Dupa cum arata cifrele de vanzare a putinelor cotidiene generaliste nationale care au mai ramas pe piata, printul este media de difuzare unde cuvintele vor muri mult mai devreme. ... "O curatenie pe piata era logica de prin 2004-2005.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
google-analytics.com