Autostrada Bucuresti-Ploiesti: Ultimul tronson de 3 km ar putea fi gata la primavara!
b365.ro informeaza: Cand vor fi gata ultimii 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Ploiesti
Ciotul de 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Brasov ar putea fi gata pana pe 12 decembrie, daca vor fi conditii meteo prielnice lucrarilor, sustine Eduard Hanganu, seful Consitrans, consultantul lucrarii. Catalin Homor, directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a anuntat data de 20 decembrie ca termen pentru finalizarea lucrarilor pe cei trei kilometri din autostrada A3, de la Soseaua de Centura pana in strada Popasului. Intrebat daca acesta este un termen realist, Eduard Hanganu, presedintele Consitrans, consultantul care se ocupa de proiect, a spus ca lucrarile ar putea fi terminate si mai repede, respectiv pe 12 decembrie, daca vremea va permite acest lucru.
- Daca vremea e cum trebuie, sunt sanse ca lucrarile sa fie gata pe 10-12 decembrie, a spus Eduard Hanganu pentru economica.net, precizand ca lucrarile de finisaje care mai trebuie efectuate nu pot fi executate in conditii de ploaie si frig. De exemplu, aplicarea vopselei de marcaj nu se poate face daca temperatura coboara sub 10 grade.
- Daca ploua o saptamana, oprim lucrarile, a mai spus Hanganu, mentionand ca fiecare zi de ploaie va insemna inca o zi de intarziere.