Cautare

23775 de rezultate pentru "accident cu victima de 52 de ani in constanta" (3.38 secunde)
Traseul unor poze porno facute de o studenta la Filosofie din Iasi. Tradata de iubit, fata a fost razbunata de judecatori (Autor:
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol din Constanta. Aparatul de zbor, care se indrepta spre Mihail Kogalniceanu, efectua o misiune medicala. ... Spre dimineata, scafandrii au gasit si trupul neinsufletit al asistentei, cel de-al patrulea membru al echipajului.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Portul Constanta va incerca sa profite de situatia geo-politica din fosta Iugoslavie, in sensul ca va ataca piata de profil din Serbia, avand in vedere ca prin desprinderea Muntenegrului de Serbia, aceasta din urma tara a ramas fara iesire la mare, a aratat ieri Mircea Marius Banias, directorul general al CN APMC, in cadrul unei conferinte de presa dedicata realizarilor CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in cursul anului 2006 si proiectelor companiei pentru anul viitor.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
In majoritatea cazurilor de taieturi si zgarieturi, principalul pericol este infectia, in special daca rana a fost provocata de o muscatura de om sau animal, daca este profunda sau zdrentuita sau daca nu poate fi curata complet.
La mai bine de o luna de la mult prea mediatizatul caz Orban, Parchetul vine cu solutia logica, un NUP mare cat isteria televizata ce i-a urmat. Victima, cica ar fi existat, dar pentru ca n-a patit mai nimic, nu poate fi considerata victima in sensul juridic.
Bianca Poptean) Relatia cu un psihopat te schimba, pentru ca in momentul in care realizezi cu ce tipologie ai de-a face, dupa ce multa vreme ai crezut ca il poti salva, te incearca cele mai contradictorii sentimente: de la mila si compasiune, la teama si revolta.
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Criza economica aduce si in judetul Constanta o crestere alarmanta a numarului de societati aflate in procedura generala sau simplificata de insolveta, precum si in faliment.
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral. ... Formula FAST poate salva viata celui de langa tine, a scris doctorul.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
google-analytics.com