La mai bine de o luna de la mult prea mediatizatul caz Orban, Parchetul vine cu solutia logica, un NUP mare cat isteria televizata ce i-a urmat. Victima, cica ar fi existat, dar pentru ca n-a patit mai nimic, nu poate fi considerata victima in sensul juridic. Deci, in concluzie, victima de fapt nu exista.
Si iata cum cazul Orban, cu care ne-au plictisit saptamani intregi liote de analisti si specialisti in prime-time, s-a desumflat ca o basica bleaga. Ramane doar o tamponare ca alte mii zilnic si atat.
Singura prostie, pe langa isteria nejustificata din jurul cazului, ramane doar cea a lui Orban. Care a avut nesimtirea de a nega inclusiv incidentul, sperand sa scape basma curata din ceva ce nu i-ar fi adus decat o banala amenda si probabil o mustrare din partea sefului Tariceanu.
Apoi, frapeaza "subtirimea" rechizitoriului, intocmit parca de cursanti in primul an la Drept. Pe o jumatate de pagina procurorii se straduiesc sa demonstreze - cu ajutorul a patru martori, din care trei n-au vazut mai nimic - ca victima exista, demolandu-si apoi, spre final, teoria.
Juridic, n-a existat nicio victima. Teoretic si moral, ea a existat, are 17 ani si s-a lovit la cot.
Din tot cazul Orban nu ramane decat minciuna. A lui Orban.