Cautare

23775 de rezultate pentru "accident cu victima de 52 de ani in constanta" (4.72 secunde)
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta.
Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta a aterizat ieri prima aeronava de pasageri Boeing 737-800, apartinand companiei irlandeze low cost Ryanair care va inaugura in ziua de 18 aprilie a.c. o cursa regulata Constanta-Pisa (Italia).
Compania Navrom, inchiriat de Compania Hinmar Constanta, 4.800 tdw., echipaj:
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Prefectul de Constanta a fost implicat intr-un accident pe A2. ... Masina prefectului de Constanta a intrat intr-un parapet. Capota s-a deschis in timpul mersului. ... Masina a intrat in derapaj, dar prezenta de spirit a soferului a fost foarte buna si a evitat orice accident.
Un craiovean a decedat astazi, in jurul pranzului, dupa ce a fost victima unui accident rutier.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. Fiecare ministru al Transporturilor are o sensibilitate aparte fata de circumscriptia din care provine.
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat.
Cotidianul "Replica" de Constanta a avut, in anul 2005, o serie de materiale care au facut deliciul cititorilor. Investigatiile reporterilor "Replica" au tinut publicul cu sufletul la gura, ba chiar avem convingerea ca cititorii nostri sunt cel mai bine informati.
Garda Financiara Constanta va declansa incepand de luna viitoare verificarea tuturor societatilor comerciale privatizate in judetul Constanta, pentru a stabili modul in care noii proprietari si-au indeplinit obligatiile asumate prin contractul de privatizare.
Trenurile Soarelui vor circula mai devreme in aceasta vara Trenurile Soarelui 2019, care vor lega marile orase de litoralul Marii Negre, incep sa circule mai devreme, de la mijlocul lunii iunie.
Prefectul judetului Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, a convocat astazi toti factorii cu responsabilitati in combaterea comercializarii plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice si psihotrope, pentru stabilirea unei strategii comune care sa conduca la eradicarea acestui fenomen pe raza judetului Constanta.
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Devenita o obisnuinta saptamanala, deputatii PSD au sustinut, si in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa.
In cadrul unei videoconferinte cu prefectii, care a avut loc ieri, 13 martie a.c., premierul Calin Popescu Tariceanu a atras atentia asupra modului deficitar in care a inteles populatia sa duca la indeplinire masurile impuse de comandamentele antiepizootice.
google-analytics.com