Cautare

5563 de rezultate pentru "accident 03 12 2009 tjiu la spitalu tudor" (3.80 secunde)
Directorul general Vasile Salapa si adjunctul acestuia, Tudor Ciurezu, au fost schimbati din functii de actionari. Desi au fost laudati pentru rezultatele bune obtinute in 2005, cei doi au fost acuzati ca nu fac fata unor presiuni in legatura cu pachetul de actiuni detinut de societate la BCR.
Munceste in medie 12 ore pe zi, dar o face cu placere. ... 22, Mihai Tudor a ajuns la 46 de ani directorul general al IBM Romania dupa ani de studii aprofundate si munca pe branci.
Incepand din prima jumatate a anului trecut, oltenii se pot lauda cu 12 produse atestate ca fiind traditionale.
Deputatul independent Daniela Buruiana a anuntat vineri ca l-a dat in judecata pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru insulta, calomnie si defaimare. Ea a precizat ca avocatul sau a depus dosarul la Judecatoria Sectorului 5 impotriva liderului PRM, "care va fi citat in calitate de parat".
COTIDIANUL - Radu Tudor: 13 intrebari esentiale dupa tragedie Jurnalistul Radu Tudor a facut publice 13 intrebari pe care le considera "esentiale" dupa accidentul de avion care a avut loc luni si in urma caruia doua persoane au decedat. Iata intrebarile postate marti de Radu Tudor pe blogul personal:
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Daca iti place Iuliana Tudor si esti fan fidel al emisiunii pe care vedeta o prezinta la TVR, "O data-n viata", atunci a venit momentul s-o cunosti mai bine! Iuliana Tudor vrea sa te intalneasca!
Prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", Iuliana Tudor, a mai bifat cu succes un nou capitol din cariera sa. ... Astfel, Iuliana Tudor a devenit nu doar unul dintre profesorii scolii, ci este si promotorul principal al proiectului.
Iuliana Tudor este intr-o forma de zile mari. ... Daca pana acum a adoptat tinute cuminti, Iuliana Tudor si-a uimit aseara telespectatorii. ... In ultima aperioada, imaginea Iulianei Tudor s-a schimbat vizibil, prezentatoarea tv aparand din ce in ce mai des la rubricile de vedete bine imbracate.
Radu Tudor, sesizare penala impotriva unor jurnalisti ai RTV Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, a anuntat ca va face o sesizare penala impotriva Romania Tv si a unor colegi din acest grup de presa.
Salariul lui Tudor Chirila facut public Salariul lui Tudor Chirila, facut public de acesta, intr-o declaratie despre situatia actorilor din Romania. ... Salariul lui Tudor Chirila ca actor de teatru nu mai este un secret.
Tudor nu mai e de mult o noutate pentru oricine mai are atatea sinapse pe creier incat sa poata deosebi vrabia de curca.
Cozmin Gusa a anuntat intr-o conferinta de presa ca il va da in judecata pe Corneliu Vadim Tudor pentru calomnie, avandu-l ca avocat pe Victor Ponta.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
Nu de alta, dar nu cumva romanii - aliatii de odinioara ai domnului presedinte - sa-si faca vreo parere gresita cu privire la vinovatii dezastrului actual.
În timp ce mai multe sectoare ale economiei dau semne ca sufera în perioada crizei, exista domenii de activitate care vor prospera la anul.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul gazelor se raporteaza la pretul petrolului si al derivatelor acestuia pe plan mondial. Pana la mijlocul anului trecut, pretul petrolului atinsese cotatii-record de 150 de dolari pe baril.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
google-analytics.com