Cautare

5563 de rezultate pentru "accident 03 12 2009 tjiu la spitalu tudor" (3.17 secunde)
Iuliana Tudor a prezentat in weekend-ul ce tocmai a trecut cel mai mare festival international de folclor din Romania, Muzici si Traditii in Cismigiu”, la TVR 1.
Din Q Magazine aflam ca Tudor Gheorghe anunta o toamna muzicala bogata. ... Tudor Gheorghe este acompaniat de corul si membrii Orchestrei Banatului la un spectacol unic, cu nimic mai prejos decat cele ale lui Andre Rieu: ... - Turneul va incepe pe 3 octombrie, la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova.
Cristian Tudor Popescu in dialog cu Miruna despre tenis, jurnalism si prima pereche de blugi Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu si-a deschis usa casei pentru Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii de la Digi24. Invitatul lui Cosmin Prelipceanu de la Jurnalul de seara i-a povestit despre copilaria lui.
Tudor Gheorghe canta, Funeriu rage Mi se pare mai important sa scriu despre grosolaniile la adresa lui Tudor Gheorghe, decat sa comentez improvizatiile politice ale lui Ludovic Orban. Ceata liberala este captiva la ifosele lui Iohannis si am destul timp sa-i descos ispravile.
Corneliu Vadim Tudor (n. ... Corneliu Vadim Tudor a incetat din viata, astazi, dupa ce a ajuns de urgenta la spital, la varsta de 65 de ani.
Dupa toate cele intamplate luni in parlament, am ajuns sa vorbim mai mult despre Vadim Tudor si ce a facut el decat despre condamnarea comunismului si ce a insemnat acest moment. In definitiv, Vadim Tudor si-a atins scopul:
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P. TUDOR de 19 ani, C.
Copilul tinut in brate la discurs e o tehnica de manipulare Vremuri tulburi Presedintele suspendat nu a facut altceva decat sa foloseasca greselile adversarilor. Declaratia a fost facuta de editorialistul Cristian Tudor Popescu, care a comentat in exclusivitate la Romania Tv discursul lui Traian Basescu.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro. ... Cresterile de preturi la benzina, alimente, energie electrica ca urmare a majorarii accizelor si a eliminarii unor subventii.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Un deputat a fost atat de scrupulos, incat si-a trecut si banii pe care i-a primit la nunta. ... Nici unul dintre cei 15 parlamentari nu s-a dedulcit din 2009 pana in prezent la banii proveniti din contracte semnate cu statul sau cu societati comerciale detinute de stat.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia. ... Cozma nu a facut nici o declaratie ziaristilor prezenti in numar foarte mare la poartea inchisorii.
Desfasurarea Forumului Economic "Romania Mare” a permis partidului omonim sa-si precizeze inca o data orientarea - "conservatoare-moderata”, potrivita cu o formatiune "crestina si pacifista” conform etichetarii facute chiar de liderul PRM, Vadim Tudor.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
Tudor. Colegiul CNSAS a ramas fara inca un membru, dupa ce - in urma cu doua saptamani - Horia Roman Patapievici a fost “transferat“ de presedintele Traian Basescu la carma Institutului Cultural Roman.
Iesirea lui Corneliu Vadim Tudor din prim-planul activitatii politice de partid, prin retragerea sa temporara intr-o functie onorifica, este vazuta cu ochi buni de catre alegatori. Electoratul UDMR este cel mai categoric, considerand ca parasirea presedintiei PRM de catre Vadim Tudor este un lucru bun - 82 la suta.
Proaspata intors in tara, Corneliu Vadim Tudor a strans Biroul Permanent al PPRM si a obtinut parafarea exmatricularii lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid - demisi tot de el, prin fax, cu trei zile inainte.
Consiliul National al PRM a decis sambata, in unanimitate, revenirea lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului.
Deputatul PRM Marcu Tudor s-a saturat sa astepte minute in sir la lifturile din Palatul Parlamentului. El a intarziat de altfel un sfert de ora la sedinta comisiilor reunite de aparare, care au dezbatut ieri la pranz bugetul MApN, din cauza a€žtraficuluia€œ intens al lifturilor.
google-analytics.com