Gazda emisiunii "O data-n viata" initiaza o campanie din dorinta de a-si intalnii fanii si telespectatorii fideli!
Daca iti place Iuliana Tudor si esti fan fidel al emisiunii pe care vedeta o prezinta la TVR, "O data-n viata", atunci a venit momentul s-o cunosti mai bine! Iuliana Tudor vrea sa te intalneasca! De altfel acesta este si numele campaniei initiata de gazda emisiunii de la TVR1, al carui nou sezon incepe in luna martie. Campania se va desfasura in perioada 17 februarie - 31 iulie 2014 pe pagina oficiala de Facebook a vedetei, (www.facebook.com/iulianatudorofficial), sub forma unui concurs. Cei care dau cel mai frumos raspuns intrebarii postate de Iuliana Tudor se vor intalni cu ea chiar in orasul lor! Pentru ca:
"Aceasta campanie a aparut din dorinta de a ma intalni direct cu dumneavoastra, cei care imi cunoasteti activitatea, cei care ati sustinut ca telespectatori sau spectatori fiecare proiect in care m-am implicat si cei pe care imi doresc sa-i cunosc mai bine.
In fiecare luna, voi veni in orasul tau.
Campania se va desfasura in perioada 17 februarie - 31 iulie 2014 pe pagina mea oficiala de Facebook, www.facebook.com/iulianatudorofficial, sub forma unui concurs. In fiecare luna voi adresa o intrebare pe o tema data. Puteti raspunde timp de 3 zile din momentul postarii. Ma voi intalni cu persoana care ofera cel mai frumos raspuns, in orasul sau. Astept sa ne cunoastem!
Campania se adreseaza oricarui utilizator de Facebook care va accesa contul meu si care va raspunde la intrebarea data.
Intrebarea lunii februarie va fi lansata maine!
Multumiri speciale firmei Dynamic Pap Motors, rent a car (servicii de inchirieri masini)", a scris Iuliana Tudor pe Facebook.
Tema lunii Februarie este dragostea! Iar intrebarea pentru concurs este postata incepand de azi pe Facebook!
Mai multe detalii gasiti pe pagina oficiala de Facebook a vedetei:
https://www.facebook.com/iulianatudorofficial