Cautare

3957 de rezultate pentru "accident hunedoara spini 20 01 2010" (2.58 secunde)
263/2010 privind sistemul public de pensii, sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas pe tot timpul vietii, la implinirea varstei standard de pensionare, daca durata casatoriei a fost de cel putin 15 ani, precum si a casatoriei intre 10-15 ani, caz in care cuantumul pensiei de urmas cuvenit sotului supravietuitor se diminueaza cu 0,5% pentru fiecare luna, respectiv cu 6,0% pentru fiecare an de casatorie in minus.
Starostele social-democratilor mai era dorit si de PSD-istii din Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Calarasi, Arges.
Cum va veti descurca cu cei doi spini din coasta: Nastase si Mitrea? Mircea Geoana: (dupa o pauza) Este interesant ce s-a intamplat in acesti ani, de cand am fost activ politic in PSD.
In pofida alarmantelor zvonuri, social-democratii cu state vechi de partid nu cred totusi ca nea Nelu poate renunta asa usor la partidul sau de suflet si banuieste ca este vorba doar de o strategie menita sa paveze cu spini drumul noii conduceri.
Pe bolta bisericii se pot vedea stemele tarilor care au participat la constructie, iar stanca pe care s-a rugat Iisus este inconjurata cu o cununa din spini din fier forjat.
20% dintre pacientele cu neoplasm mamar au depresie sau tulburari de anxietate (Autor: ... "O femeie cu cancer de san poarta o dubla coroana de spini.
Trandafirii sunt putini si au multi spini. Cand ajungi sa fii constient de toate aceste probleme si totusi hotarasti ca merita riscul de a fi mai degraba cu cineva decat singur, casatoreste-te.
Catedrala a gazduit numeroase opere de arta, precum si cateva relicve crestine, cum ar fi ceea ce se crede a fi o bucata de cruce pe care a fost rastignit Isus, precum si Coroana de Spini pe care a purtat-o.
Au venit mai apoi komisarii de gindire, femeile cu barba si barbatii spini din presa, dovedind exercitii de bolsevism autentic.
Au venit mai apoi komisarii de gindire, femeile cu barba si barbatii spini din presa, dovedind exercitii de bolsevism autentic.
In speta, fiind plecat in data de 1 decembrie 2010 la o reuniune oficiala a OSCE in Kazahstan, presedintele Basescu se afla in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de sef al statului la ceremonia de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei organizata la Bucuresti.
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua autoturisme si ranirea grava a lui I. ... La data de 6 decembrie 2010, in jurul orei 14:30, A.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele care au de gand sa incheie o asigurare in anul 2010 se distribuie astfel in functie de varsta:
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Astfel, potrivit datelor INS, in trimestrul I 2010, Romania, cu o rata de ocupare de 57,0% - se situa printre tarile cu valori sub media UE 27 (63,7%). ... in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Evolutia PIB fata de acelasi trimestru din anul anterior, serie bruta (%) Economia a crescut in primele trei luni din acest an cu 1,7% fata de perioada corespunzatoare din 2010, sustinuta in principal de industrie, potrivit datelor revizuite publicate de Institutul National de Statistica (INS).
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
google-analytics.com