Cautare

12417 de rezultate pentru "abuz anul 2000 pitesti" (3.63 secunde)
El spunea, la sedinta de bilant a DNA pe anul 2006, ca in Parlament sunt oameni politici care nu fac altceva decat legi pentru infractori.
Alegerea unui nou primar pentru municipiul Baia Mare survine dupa ce anul trecut fostul primar, liberalul Cristian Anghel, a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la doi ani si sase luni de inchisoare pentru neglijenta in serviciu, iar ulterior a fost eliberat pentru buna purtare pe timpul efectuarii condamnarii.
PFA pe banda rulanta Datele statistice furnizate de ORC Dolj arata ca de la inceputul anului si pana pe 3 februarie numarul de PFA-uri a fost dublu fata de o luna obisnuita din anul 2008. ... Anul trecut, PFA-urile nou-infiintate nu treceau de 60 pe luna.
Electrica SA, compania nationala de distributie si furnizare a energiei electrice, acuza in justitie firma ceha CEZ AS - actionarul majoritar al CEZ Distributie SA, principalul furnizor in zona Olteniei - ca a ascuns circa 27,9 milioane de euro din profitul pe anul 2007.
Desi pentru anul 2006 previziunile sunt preponderent optimiste in ceea ce priveste cifra de afaceri, vanzarile, numarul de angajati, nivelul de investitii si climatul de afaceri, procentual increderea companiilor romanesti a scazut fata de anul 2004.
Primarul Valerica Pupaza sustine ca nivelul sumei colectate din taxe si impozite a crescut cu 30% din anul 2005, cand a fost realizat planul comunei. ... Comuna Ghindeni, desprinsa de Malu Mare in 2004, foloseste PUG-ul intocmit pentru Malu Mare in anul 2000.
Am inceput in Romania in anul 2000. ... "Centrul de la Fundeni a inceput aceste explorari in anul 2000 impreuna cu centrul de la Spitalul Militar Central.
Intre 1975 si 1978 s-au produs la uzina de la Pitesti 842 de modele Dacia Estafette, replica a celebrului Renault Estafette, o dubita adresata generatiei hippy, care a facut furori in Franta anilor ‘70.
Tot in spiritul obedientei fata de fostul partid de guvernamint, in vara anului 2004 Moldovan i-a intocmit un dosar penal liderului sindical de la schela de foraj Marghita, sucursala Suplacu de Barcau a SNP Petrom, Kovacs Ioan, pentru presupuse fapte petrecute in perioada 2000-2001 pe cind era sef de cantina si l-a arestat pentru trafic de influenta asupra martorilor.
Atunci cand eram eu premier, in 2000, eram la zece ani dupa Revolutie. ... Ar fi un abuz extraordinar si nu cred ca cineva isi doreste o astfel de pata politica si juridica. ... Atunci cand eram eu, in 2000 eram la zece ani dupa revolutie.
Lichidatorul a spus ca in mai si iunie 2000, prin 12 tranzactii derulate pe durata a trei zile, actiunile cu pricina au fost vandute de sapte societati controlate de Dinel Staicu.
Insusi primarul iesean Gheorghe Nichita a afirmat ca anul acesta nu va fi nimic special in noaptea dintre ani, fiind vorba despre un spectacol la fel ca in ceilalti ani.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
Patru clienti ai magazinelor OBI din Bucuresti, Pitesti, Arad si Oradea au pasit intr-un nou an mai calduros. ... Radu Lazar din Bucuresti, Olah Werner din Pitesti, Iuga Vasile din Arad si Suciu Gabriel din Oradea.
Fara a pronunta vreun nume, si alti participanti la forum au acuzat ca nu s-a realizat drumul expres Craiova-Pitesti, atat de necesar Olteniei.
Infiintata in anul 1932 si avandu-l drept prim presedinte onorific pe Regele Carol al II-lea, Liga Navala Romana dispune, asa cum era si firesc, de o filiala la Constanta, care numara in prezent 1.400 de membri.
Este un abuz clar de legiferare Argumentele aduse campaniei "Opriti Codurile!" de catre Clubul Roman de Presa, prin vocea vicepresedintelui sau Adrian Voinea, au fost obiective. "Credem ca se contureaza un abuz clar de legiferare, ca se produce o depasire a mandatului public ce a fost incredintat clasei politice.
Tonul lui Basescu fata de Guvern s-a ridicat brusc insa la inceputul lunii februarie 2006, la sedinta de bilant pe anul 2005 a Ministerului Administratiei si Internelor, cand a spus ca "de prea multe ori mafia a ajuns pe masa Guvernului" si le-a cerut angajatilor MAI sa verifice actele normative emise de Executiv in ultimii zece ani, deoarece multe dintre acestea au fost date "in folosul grupurilor de interese nelegitime".
Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 4 au inceput urmarirea penala impotriva primarului pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. ... Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale si impotriva celorlalti membri ai comisiei, acuzati si ei tot de abuz in serviciu.
Fostul presedinte al PSD Gorj este nemultumit de modul in care seful Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, prim-procurorul Gheorghe Emil Mota, a solutionat dosarele "Casa Ganescu" si "Drumurile Judetene", in care principala acuzatie adusa lui Nicolae Mischie este de abuz in serviciu.
google-analytics.com