Cautare

12417 de rezultate pentru "abuz anul 2000 pitesti" (3.74 secunde)
Gabriela Stan, medicul sef al unitatii, pentru infractiuni de abuz in serviciu si purtare abuziva. ... "Un detinut de 39 de ani, din Craiova, a fost transferat anul trecut la Poarta Alba pentru afaceri judiciare pe care le avea in dosarul nr.
In ceea ce priveste dosarul mentionat de raportul CE drept restant, Nastase reitereaza ca acesta a fost votat, in august, anul trecut.
Fostul director al BCR Novaci, Sorin Popescu, si fosta contabila-sefa a sucursalei, Marilena Giurca, au fost condamnati la câte cinci ani de închisoare pentru abuz în functie contra persoanei.
Decizia de anul trecut a Comitetului Executiv al FRF se afla in atentia procurorilor DNA, in urma plangerii penale depuse de gruparea Universitatea Craiova, la 16 septembrie 2011.
Anul acesta, sarbatoarea Zilei Europei continua si pe 10 mai, cand 20 de formații de muzica de fanfara, din Romania si din alte 12 state, vor porni intr-o parada spectaculoasa pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei, de la ora 12.00.
Societatea Nationala Nuclearelectrica SA a incheiat anul 2007 cu un profit de 88.675 mii lei, superior celui inregistrat in 2006 cand a fost de 64.338 mii lei.
dr.Constantin Tudor) Portul Calarasi In lucrarea sa intitulata Istoria orasului Calarasi de la origini pana la anul 1852, publicata la Bucuresti in anul 1931 doctorul Pompei Samarian scria:
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro. ... Criza din domeniul auto se regaseste in rezultatele financiare ale Ford Romania pe anul trecut.
“Avand in vedere ca, cel putin deocamdata, pana vedem rezultatele finale, suntem in jur de 40 la suta, comparativ cu anul 2000 asta inseamna 46-47 la suta cu redistribuiri, iar cu UDMR este suficient“, a declarat el.
Atunci, bineinteles ca economia merge relativ bine si credem ca si inflatia va fi in continuare descendenta, noi ne mentinem ritmul de 7%, dar acum pentru ca am vorbit despre anul 2000, intr-un fel si in 2000 economia a "duduit " pentru ca s-a trecut de la scadere in anul anterior la o crestere de 2,5%”, a explicat Isarescu.
Aproape 1.200 de hectare au fost incluse oficial in oras in 2000, iar alte cateva sute au venit pe parcurs.
"Avem aproximativ 1300 de procese, atat pe Legea 19/2000 privind pensiile, cat si pe Legea 189/ 2000 privind pensionarii stramutati din Bulgaria, Basarabia sau Ardealul de Nord", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Gabriela Voicu, purtatorul de cuvant al Casei Judetene de Pensii Constanta.
A urmat cursurile gimnaziale si liceale in municipiul Calarasi, unde familia sa isi stabileste domiciliul in anul 1962. ... Din anul 1999 este doctor in istorie, lucrarea sa, intitulata Administratia romaneasca in Cadrilater (1913-1940), fiind o premiera in istoriografia romaneasca.
Incepem cu presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, mai bogat anul acesta cu aproape 700.000 de lei.
A absolvit in anul 1981 cursurile Facultatii de Mecanica din cadrul Institutului Politehnic "Traian Vuia" din Timisoara, obtinand calificarea de inginer mecanic.
Pasionat de meseria de dascal pe care a imbratisat-o in anul 1974, profesorul de istorie Constantin Tudor se considera un om implinit pe toate planurile. ... A fost profesor de istorie in localitatile Ulmu, Ceacu si Gradistea, iar din anul 1996 a devenit titular la scoala nr.
Cum se corecteaza astigmatismul - Corectarea astigmatismelor se face cu lentile cilindrice, de plus sau de minus, sau combinatii sferocilindrice, in functie de tipul acestora - Multe persoane apeleaza la ochelari, iar la lentile apeleaza in special sportivi din jocurile de contact, gen rugby, fotbal sau hochei Poreclit Chioru‘ la Pitesti In perioada in care Prepelita a evoluat la FC Arges, era poreclit de catre colegi Chioru‘, tocmai pentru ca inca de pe acea vreme el avea respectiva problema la ochi.
El a estimat ieri la Pitesti ca acest lucru este posibil in proportie de 80%. ... Curios este faptul ca tot ieri, si tot la Pitesti, vicepresedintele PNL Arges, Valeriu Acatrinei, a sustinut acelasi lucru.
El a precizat insa ca impotriva membrilor PNL care au participat la lansarea platformei de la Pitesti nu va fi luata nicio masura disciplinara. ... In plus, membrii PNL Covasna care au participat, la Pitesti, la lansarea platformei liberale sunt amenintati de catre conducerea filialei cu excluderea din partid.
google-analytics.com