Cautare

12414 de rezultate pentru "abuz anul 2000 pitesti" (3.27 secunde)
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Iata care sunt lansarile la cinema ale Ro Image 2000, in august si septembrie. ... 18 AUGUST 2017 Comedie DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 SI PROROM Cu: ... 25 AUGUST 2017 DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 Cu:
De asemenea, el a fost prim-ministru al Romaniei in perioada 22 decembrie 1999 - 28 noiembrie 2000. ... A absolvit in anul 1971 cursurile Facultatii de Comert Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort. ... Autostrada da, expresul, ba Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti va ramane doar pe hartie, cel putin pentru urmatorii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
- Pe baza unei marturii suta la suta mincinoase, obtinuta prin presiune, contrazisa de alti martori, eu sunt acuzat de instigare la abuz in serviciu si fals intelectual.
„Nu regret nici un moment ca intr-o situatie de abuz a trebuit sa fac uz de calitatea oficiala pentru a ma informa”. E pentru prima oara cand premierul acuza fatis Justitia de abuz in cazul lui Patriciu, agitand si mai mult apele si asa tulburi.
Atanasiu este acuzat de abuz in serviciu, iar daca Basescu ar fi decis suspendarea lui, PNL ar fi devenit, asa cum de altfel a si avertizat, extrem de rece in relatia cu PD.
O parte din spatiul natural al României va fi inclus în reteaua europeana Natura 2000. Scopul retelei Natura 2000 este sa opreasca declinul biodiversitatii prin conservarea pe termen lung a celor mai valoroase si periclitate specii si habitate de interes european.
O parte din spatiul natural al României va fi inclus în reteaua europeana Natura 2000. Scopul retelei Natura 2000 este sa opreasca declinul biodiversitatii prin conservarea pe termen lung a celor mai valoroase si periclitate specii si habitate de interes european.
Avioanele cu elice SAAB - 2000 ale companiei Carpatair, singurul operator aerian al Aeroportului International Craiova, au fost implicate in sapte incidente in ultimii sapte ani. ... Intre timp, alt aparat SAAB - 2000 a avut probleme:
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS).
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
Fostul sef al Administratiei Prezidentiale din anul 2000, Dorin Marian, numit in functia de prim-consilier al premierului Calin Popescu-Tariceanu cu rang de secretar de stat, va coordona departamentele din subordinea directa a prim-ministrului.
Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
Intre 1999 si 2000, Eckstein a fost ministru delegat pe langa primul ministru, pentru minoritati nationale, iar in legislatura 2000 - 2004 a fost ales senator UDMR. ... "Presedintele face un abuz.
google-analytics.com