Cautare

1600 de rezultate pentru "telefoane clienti" (3.21 secunde)
Promit marea cu sarea, fac totul pentru sinistrati, ii ajuta cu toate fortele, isi trimit oamenii in zona afectata de inundatii, dau telefoane peste telefoane, ies in media si promit ajutoare de tot felul, dar toate astea mai incolo, cand s-o vedea ce le trebuie, ca doar acum sunt ocupati cu o motiune mica pe care o depun azi, maine...
Iulian, totodata fiind ridicate in vederea cercetarilor mai multe bunuri, respectiv doua telefoane mobile, un parfum si un castet.
- un laptop, un monitor LCD, 11 telefoane mobile, un Iphone, un Ipod, o camera digitala, 3 aparate foto, o unitate PC, 9 monitoare auto, un mp3 player, un Dvd player, 5 ceasuri, 2 sisteme audio, un radio CD, 2 modemuri, un flex, 17 cartele pentru telefoane mobile, un scanner, doua parfumuri, un hard disk extern, s.a..
de 54 de ani, cu privire la faptul ca, in noaptea de 06/07.10.2010, persoane necunoscute, prin imprietenire, i-au sustras din apartament o cutie metalica ce continea un ceas, un portofel cu acte si o suma de bani, in euro si lei, precum si mai multe telefoane mobile.
Avem clienti care au cumparat 30 de rochite de la noi in aproape 3 ani. Avem si clienti din strainatate carora le trimitem rochiile prin posta/curier ori prin prieteni care pleaca acolo, pentru fiecare astfel de livrare, dandu-ne peste cap si cautand cea mai buna solutie.
Jucatorii importanti practica dobanzi cu 5-6% mai mari De altfel, bancile care se bazeaza pe clienti cu potenta financiara oarecum redusa, care isi constituie depozite de mica valoare, practica dobanzi la depozite mult mai mari (cu cinci sau chiar sase puncte procentuale mai mult) decat bancile care au clienti in majoritate companii (eventual straine).
In alta ordine de idei, un raport al Bancii Nationale a Romaniei arata ca societatile comerciale cu capital de stat, cele cu capital privat, persoanele fizice si celelalte categorii de clienti nebancari si neguvernamentali au deschis, in prima jumatate a anului in curs la bancile comerciale 2005, 34.073.120 de conturi.
De asemenea, reprezentantii cablistilor din Romania au anuntat ca fac eforturi deosebite pentru a-si mentine numarul de clienti si pentru a nu creste tarifele abonamentelor la cablu TV.
Cu o piata de peste 15 milioane de clienti la o populatie de aproximativ 22 de milioane de persoane, Romania a devenit o tara din ce in ce mai atractiva pentru marile corporatii bancare internationale.
In scurtul interval scurs de sambata pana luni, capetele luminate ale Bancii Romanesti s-au sfatuit probabil cum sa scape de povara a cat mai multi clienti si au impus o serie de conditii efectiv aberante, nemaiintalnite la bancile din Romania.
Trendul ofertarii pe internet este influentat si de potentialii clienti, care prefera sa parcurga anunturile de vanzare-cumparare de pe portalurile specializate de imobiliare, decat sa bata din usa in usa si sa stea de vorba cu zeci de agenti imobiliari numai pentru a afla oferta.
In domeniul turismului si al prestarilor de servicii, orice client multumit aduce cu el cel putin cinci clienti noi.
La ora actuala, Congaz detine nu mai putin de 13.500 de clienti in toate localitatile din judetul Constanta unde s-a realizat extinderea retelei de distributie centralizata a gazelor naturale, pana la sfarsitul anului in curs preconizandu-se majorarea numarului de clienti la cel putin 15.000 de persoane fizice sau juridice.
Cu toate ca are mai multe domenii de activitate, in numai cativa ani, firma a reusit sa aiba clienti atat din Craiova, cat si din alte judete din tara, printre care si din Bucuresti.
Bratianu, a organizat deja doua aniversari, micii clienti declarandu-se foarte multumiti la sfarsitul petrecerii. ... Clubul "Scooby Doo", este dotat cu o sala de petreceri, in care se servesc gustarile, si cu un loc de joaca, pentru ca micii clienti sa aiba unde sa-si consume energia.
"Promovarea produselor si serviciilor firmei, identificarea si contactarea de noi clienti (crearea portofoliului de clienti), mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti" - acestea sunt principalele atributii ale unei persoane care lucreaza ca agent de vanzari.
Autoritatile spun ca multe polite incheiate in strada au fost completate gresit, fapt care a avut urmari negative atat pentru clienti, cat si pentru CSA, care a lucrat in ultimul an la infiintarea bazei comune de date a asigurarilor - CEDAM.
Producatorii autohtoni fac promotii pentru a nu descuraja potentialii clienti. ... Unii producatori de automobile au lansat deja promotii pentru a scapa potentialii clienti de taxa de prima inmatriculare. ... In cazul Logan, promotia Dacia scuteste viitorii clienti de sume cuprinse intre 160 si 180 de euro.
Cei mai multi clienti au venit spre sfarsitul saptamanii - joi, vineri, sambata si duminica. ... "Am avut destul de multi clienti de azi dimineata. Unii sunt clienti fideli si au auzit ca vom avea reduceri mari.
Fiind un domeniu in care "se lucreaza cu omul", dupa cum spune administratorul salonului, angajatii trebuie sa fie orientati catre clienti - conteaza atat atitudinea, cat si modul in care se comporta cu clientii, mai ales ca, de multe ori, acestia din urma vin intr-un astfel de salon si pentru a se relaxa.
google-analytics.com