La data de 5 noiembrie a.c., in jurul orei 06.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul D.G.P.M.B. - S.P.I.R., au efectuat o perchezitie domiciliara la un imobil situat in Bucuresti, sectorul 2, respectiv la domiciliul lui B. Iulian de 27 de ani, suspect de comiterea mai multor furturi din autoturisme.
Cu aceasta ocazie, in imobilul sus mentionat a fost depistat B. Iulian, totodata fiind ridicate in vederea cercetarilor mai multe bunuri, respectiv doua telefoane mobile, un parfum si un castet.
In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca in ziua de 04.11.2010, in jurul orei 04.00, B. Iulian, prin spargerea geamului stanga fata a unui autoturism marca Mitsubishi Pajero, ce se afla parcat pe o strada din sectorul 2, a sustras din interior un DVD, 3 telefoane mobile, o camera video, un aparat foto, doua parfumuri, un baston telescopic si un rucsac cu diverse haine.
De asemenea, s-a mai stabilit ca la comiterea furtului a participat si L. Florentin de 25 ani, din Bucuresti, care a asigurat locul infractiunii.
Prejudiciul cauzat, in valoare de 18.000 lei, a fost recuperat in proportie de 10%.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Sectiei 7 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat, cu B. Iulian in stare de retinere, totodata fiind desfasurate activitati in vederea depistarii lui L. Florentin, disparut de la domiciliu.