Cautare

220 de rezultate pentru "pode" (1.66 secunde)
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat ieri ca institutia pe care o conduce nu are nici o implicare in constructia piscinei din incinta Palatului Parlamentului, noua locatie unde vor lucra in viitorul apropiat senatorii.
Consilierii judeteni ai PSD, dar si fostul reprezentant al PD aflat acum in rindul liberalilor, Emil Tuicu, au cerut evidenta contractelor si lucrarilor acordate firmelor care lucreaza la refacerea infrastructurii distruse de inundatiile din aceasta vara.
Presedintele Partidului Popular (PP), Corneliu Ciontu, a respins ieri zvonurile ca partidul sau ar fuziona pe viitor cu PD sau PSD, sustinand ca prioritara este acceptarea PP ca membru in Partidul Popular European.
Motiunea simpla a PRM si PSD, legata de incapacitatea Guvernului de a finaliza ajutoarele pentru construirea caselor pentru sinistratii inundatiilor din acest an, a starnit dispute fizice intre doi reprezentanti ai Puterii si ai Opozitiei.
Dupa mai bine de un an de concubinaj politic la guvernare alaturi de presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu-Tariceanu vrea sa mai taie din atributiile sefului statului, militand pentru o republica exclusiv parlamentara.
Guvernantii par sa fi uitat de infrastructura doljeana afectata de inundatii si alunecari de teren.
PD intentioneaza sa-i convinga pe fostii democrati Octavian Podeanu, Petre Gongu si Corneliu Sabetay sa revina in partid dupa ce acestia au dezertat la PSD in preajma alegerilor locale din 2004.
Presedintele grupului parlamentar mixt Romania-UE, Guido Podesta, a declarat ieri ca Romania a ajuns in faza in care se poate garanta aderarea sa la UE la 1 ianuarie 2007.
"Ar fi just ca Partidul Popular European (PPE) sa transmita un mesaj de sprijin pentru aderarea Romaniei la UE, la 1 ianuarie 2007", a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu ieri cu ocazia intalnirii cu un grup de europarlamentari ai PPE condus de Guido Podesta, presedintele Comitetului mixt Romania-UE.
Deputatul PSD Daciana Sarbu a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor un proiect legislativ vizand stoparea discriminarii femeii in clipurile publicitare, considerand ca publicitatea din Romania promoveaza discriminarea femeii "aratand mereu o femeie preocupata doar de baie, bucatarie si podea".
La aproape o luna si jumatate de la inceputul dezastrului produs in sudul judetului Dolj de revarsarea Dunarii, autoritatile au intrat, in sfarsit, in posesia notei de plata pentru reconstructie.
Edilii-sefi din comunele doljene sunt dezinteresati de dezvoltarea infrastructurii rurale.
Consilieri judeteni si vicepresedinti din zona de Sud-Est au participat, pret de cateva zile, la intrunirea desfasurata la Galati, principala tema de discutie fiind ordonanta 7, referitoare la finantarile pentru aductiunile de apa, statii de epurare, canalizari, platforme pentru gunoi, poduri si podete.
Edilul-sef Antonie Solomon a infirmat ieri zvonurile cum ca ar vrea sa paraseasca Partidul Democrat si si-a depus declaratia de apartenenta politica la sediul partidului din care face parte.
Apropierea termenului-limita de depunere a declaratiilor de apartenenta politica, potrivit noului statut al alesilor locali, a accelerat ritmul "transferurilor" de consilieri de la nivel local.
PSD ramane partidul cel mai afectat de migrarile alesilor locali. Senatorul PSD Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, considera ca valul de plecari a alesilor locali ai PSD este rezultatul unei politici de incurajare a traseismului politic dupa alegerile din 2000.
Ceea ce in vara parea imposibil de realizat, un nou Rast care sa stearga din amintiri dezastrul pe care l-a lasat Dunarea dupa ce a intrat noaptea, pe furis, in sat, se apropie de finalizare.
Liberalii galateni au iesit ieri in public pentru a arata ca in Consiliul Judetean s-au aprobat trei hotariri ilegale.
Sfarsitul de an inseamna nu doar petrecere si intalniri cu cei dragi sau timp petrecut cu familia.
Prin biroul consilierilor personali ai primarului Craiovei este agitatie: vin doi, pleaca doi. Doi dintre actualii consilieri personali ai primarului Craiovei, Antonie Solomon, nu se vor mai regasi in echipa de sfatuitori, cinci la numar, a edilului dupa 1 ianuarie 2007.
google-analytics.com