Cautare

71 de rezultate pentru "lugoj" (3.36 secunde)
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Astfel, au mai ramas de rezolvat contestatiile pe lotul 2 din tronsonul Timisoara-Lugoj si loturile 1, 2 si 4 de pe Orastie-Sibiu. ... • Spedition UMB si Tehnostrade, in asociere cu firma Carena SpA Impresa di Costruzioni, au castigat lotul 1 din tronsonul Timisoara-Lugoj.
Lansarea candidatilor USL Lugoj pentru alegerile parlamentare s-a facut intr-o sala neincapatoare (Autor: Patricia GHEMES) Luni, 12 noiembrie 2012, la Teatrul "Traian Grozavescu", avut loc lansarea candidatilor Uniunii Social Liberale Lugoj pentru alegerile parlamentare.
• Astfel, licitatiile de proiectare si executie a tronsoanelor Nadlac-Arad, Timisoara - Lugoj si Orastie-Sibiu se vor lansa in noiembrie 2010.
CNADNR a anuntat pe 12 aprilie castigatorii licitatiilor pentru mai multe loturi din tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva, Orastie-Sibiu.
La sapte ani de la demararea lucrarilor, DN 6 - Timisoara Lugoj este inca in constructie, iar masinile sunt nevoite sa parcurga cei 52 de km chiar si in patru ore. ... Pana acum s-au cheltuit aproape 27 de milioane de euro pentru reabilitarea tronsonului Timisoara - Lugoj.
Cu doua zile inainte de Craciun, au fost inaugurati si 27 de kilometri din primul lot al autostrazii Lugoj- Deva, desi se poate circula efectiv doar pe 17 kilometri din ei, pentru ca autostrada se termina in camp.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Cum la groapa de gunoi din Lugoj fusese in schimb depozitat un cadavru transat, politistii s-au gandit intai ca poate capul descoperit de cioban ii apartine acestuia.
Pe scena Barbu Stirbei vor evolua trupe de teatru din Panciu, Constanta, Lugoj si trupele proprii ale Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi - Aurel Elefterescu si Trepte. ... Traian Grozavescu, Lugoj, Pinocchio, de Carlo Collodi , un spectacol de Dan Mirea.
In atelierul de pielarie de pe Strada Lugoj nr. 65, in sectorul 1 din Bucuresti, Gigi Marin si Nicu Rasina fac si portofele de piele pentru dame.
Potrivit declaratiilor deputatului galatean, doar prima etapa din Coridorul IV, adica Arad-Timisoara-Lugoj, cu o lungime de 49 km, se regaseste ca proiect in bugetul pentru 2007 al Ministerului Transporturilor, cu suma de 68.207.000 lei.
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj. ... Sunteti senator PSD in circumscriptia electorala nr.37 Timis, Colegiul nr.4, Lugoj, ati avut recent o intalnire cu reprezentantii USL din colegiul dumneavoastra senatorial.
La evenimentul organizat cu ocazia Zilei Orasului Montesson paticipa o delegatie a Primariei Lugoj, formata din secretarul municipiului, Dan Ciucu, si consilierul municipal Rodica Cimponeriu, Marcel Nicolae, presedintele Asociatiei "Pasarea Maiastra" din Lugoj, cea care se ocupa de cinstirea memoriei inventatorului Traian Vuia, preotul Constantin Tarziu, de la Biserica Ortodoxa din Paris, col.
Pe teritoriul Romaniei traseul va avea doua directii, una spre portul Constanta, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta si una spre frontiera romano-bulgara la viitorul pod peste Dunare de la Calafat-Vidin, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Vinju Mare - Calafat, care are posibilitatea prelungirii proiectului Via Carpatia spre frontiera sudica a Uniunii Europene.
Cei 183 km de autostrada sunt impartiti in patru tronsoane (Orastie - Sibiu, Timisoara - Lugoj, Nadlac - Arad, Lugoj - Deva), care se adauga celor 32,8 km din tronsonul Deva - Orastie, contract deja atribuit in 2010.
"Nu cred ca romanii vor uita prea repede batjocura PDL" - Interviu cu senatorul Ilie Sarbu - Domnule senator Ilie Sarbu, ati prezentat, recent, cateva dintre obiectivele dumneavoastra pentru localitatile din Colegiul 4 Senat - Lugoj - Faget - Recas - Buzias.
Silviu Florescu) - Domnule senator Ilie Sarbu, ati prezentat, recent, cateva dintre obiectivele dumneavoastra pentru localitatile din Colegiul 4 Senat - Lugoj-Faget-Recas-Buzias...
In noiembrie va fi gata si lotul al doilea (20 de kilometri) al autostrazii Orastie-Sibiu, care in urma cu o luna avea un stadiu de executie de 55%, in timp ce in decembrie se vor finaliza lotul al patrulea (16 kilometri) al autostrazii Orastie-Sibiu, precum si primul lot (27,5 kilometri) al Lugoj-Deva.
Din acestia, 28,6 sunt de fapt in intarziere masiva (Orastie-Sibiu Lot 3 si A3 Bucuresti-Centura), iar alti 97,45 (Timisoara - Lugoj Lot 2 si Lugoj-Deva lot 2,3,4) au fost atribuite la licitatie de catre CNADNR-ul din guvernul Ponta dupa mai bine de 18 luni de la lansarea achizitiei publice.
google-analytics.com