Cautare

71 de rezultate pentru "lugoj" (2.54 secunde)
Ieri, la Ministerul Transporturilor, in prezenta sefului Delegatiei Comisiei Europene (DCE) din Romania, Jonathan Scheele, s-au semnat patru contracte privind reabilitarea DN 6 pe tronsonul Bahna-Lugoj din cadrul Coridorului IV paneuropean, cu o valoare de 62 de milioane de euro, si un acord de 6,9 milioane de euro pentru 6 poduri feroviare pe ruta Bucuresti-Fundulea.
Tronsonul de autostrada Drajna-Fetesti face parte din Coridorul IV pan-european, care traverseaza Romania pe traseul Nadlac - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Cernavoda - Constanta.
Se pot achizitiona de la fabrici de profil din Lugoj, Timisoara sau Bucuresti, iar în functie de cantitatea pe care o comanzi si calitatea produselor în sine, pretul lor variaza între sase si 25 de euro.
Acest punct de lucru se alatura altor doua centre Hella din Timisoara, unul axat pe productie si unul pe cercetare, si unei divizii de sisteme de iluminare pentru automobile în Lugoj.
Acest punct de lucru se alatura altor doua centre Hella din Timisoara, unul axat pe productie si unul pe cercetare, si unei divizii de sisteme de iluminare pentru automobile în Lugoj.
Am transportat-o la Lugoj, de unde a fost preluata de DIICOT Timisoara. Nu a recunoscut nimic“, a declarat comisar-sef Gheorghe Bica, seful BCCO Craiova.
Ramnicu-Valcea, Oradea, Medias, Constanta, Orsova, Arad, Lugoj, Simeria, Turda, Targu-Jiu, Drobeta Turnu-Severin si Bucuresti, calendarul deschiderilor fiind conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor, se arata intr-un comunicat al companiei.
Primul ministru Emil Boc a declarat sambata, la Lugoj, raspunzand unei intrebari, ca introducerea impozitului unic pentru firmele mici nu a fost o greseala si ca masura si-a atins scopul - acela de a scoate de pe piata firmele fantoma - urmand ca din toamna sa fie eliminat.
4, Lugoj Regiunea Bucuresti: Neculae Bianca - Scoala nr. 80, Bucuresti De asemenea, in fiecare judet s-au acordat premii si pentru cele mai bune trei lucrari.
Compania acționeaza in Romania printr-o fabrica de turbosuflante in Bucuresti, o fabrica de senzori in Lugoj si o reprezentanța de vanzari pentru produsele de automatizare.
Termenul de garantie al lucrarilor este de 24 de luni Autostrada va lega Romania de Europa Occidentala, iar portiunea din vest a coridorului IV Pan-european va face legatura intre Sibiu - Lugoj - Timisoara - Arad - Nadlac, spre Ungaria.
10 kilometri intre Lugoj si Timisoara, 17 kilometri intre Orastie si Simeria si 18 intre Suplacu de Barcau si Bors.
In ceea ce priveste primul lot al autostrazii Lugoj-Deva, ce ar trebui finalizat in aprilie 2013, au fost realizate activitatile de pro iectare si deminare, iar acum se realizeaza lucrarile de arheologie si lucrarile pregatitoare.
Pentru ca in loc sa fie continuata centura Sibiului in regim de autostrada, sau cea de la Timisoara la Lugoj, sau poate chiar cea de la Arad la Nadlac pentru a elimina cozile de camioane formate la granita cu Ungaria, avem, din nou, un petic aruncat undeva pe traseu.
Partida VC Unic LPS Piatra Neamt - CSM Lugoj s-a disputat ieri, dupa inchiderea editiei. Voleibalistii craioveni, care in etapa trecuta au fost invinsi de Dinamo Bucuresti cu 3-2, au meci la Timisoara, cu formatia locala Universitatea.
Daca esti din Aiud, Arad, Bacau, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Busteni, Cluj-Napoca, Comarnic, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Fagaras, Filiasi, Focsani, Galati, Iasi, Lugoj, Mangalia, Oradea, Orsova, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Roman, Sinaia, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slobozia, Targu Jiu, Targu Secuiesc, Tecuci, Timisoara si Drobeta-Turnu Severin, ai acces la 4G+, la viteze de download de pana la 375 Mbps.
Atelierul este pe Strada Lugoj nr. 65, in Bucuresti", ne-a spus Nicu Rasina. Acesta are firma din 1992. Nicu Rasina este de profesie arhitect, iar de targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman este multumit.
Atelierul firmei Canigi este pe Strada Lugoj nr. 65, in Bucuresti. Acesta are firma din 1992. "Marfa mea este apreciata!
Atelierul este pe Strada Lugoj nr. 65, in Bucuresti", ne-a spus Nicu Rasina. Acesta are firma din 1992. De profesie este arhitect, iar de targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman este multumit.
Am fost prezent la evenimentele noastre de la Timisoara, Lugoj, Faget, Buzias, Sannicolau Mare. Am discutat deschis cu timisenii si am ajuns la concluzia ca cei zece ani de circ oferit de Basescu si gasca lui i-au obosit pe oameni.
google-analytics.com