Cautare

1440 de rezultate pentru "hotel unirea mamaia" (3.66 secunde)
Potrivit lui Andrei Trandafir, vicepresedinte al Asociatiei Patronale Mamaia, tarifele de cazare in Mamaia vor ajunge din acest weekend la 90 - 110 lei pentru un loc pentru o noapte intr-o camera la un hotel de doua stele, la 200 de lei pentru o noapte intr-o camera la un hotel de trei stele, iar la patru stele un loc de cazare la hotel ajunge, in unele cazuri, la 300 de lei.
La un hotel de o stea, pentru sase zile o persoana trebuie sa plateasca 99 de lei, pentru doua stele va costa 119 lei, in timp ce la un hotel de trei stele tarifele sunt de 149 de lei.
- Nu credem ca unirea este fezabila dar nu putem accepta afirmatia ca moldovenii nu sunt romani iar Republica Moldova nu este stat romanesc. ... - De vina este Iliescu, care a refuzat unirea atunci cand i-a propus-o Gorbaciov!;
Se realizeaza, astfel, unirea Moldovei cu Tara Romaneasca si Transilvania, fapt pentru care Mihai Viteazu se autointituleaza Io Mihai Voievod, din mila lui Dumnezeu, Domn al Tarii Romanesti si al Ardealului si al Moldovei”.
Astazi se implinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane. ... In 24 Ianuarie 1859 a avut loc Mica Unire - Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, realizata la 24 Ianuarie 1859, a fost rezultatul unui indelung proces (Autor: Victorel Lupu) Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, realizata la 24 Ianuarie 1859, a fost rezultatul unui indelung proces. ... Unirea Principatelor a reprezentat prima etapa in crearea statului roman unitar modern.
Rezultatul votului, spun marturiile vremii, a fost primit cu aplauze si strigate entuziaste de Traiasca Unirea cu Romania!
„...Unirea cu tara n-a venit in adevar din sfatuirea interesata a unui numar restrans de conducatori, de fruntasi, de sefi, de oameni cu cadere, carturari si doctori care in cumpana de dreptate sa fi pus toate avantajele pe care pentru ei si pentru partidul lor le-ar putea oferi unirea.
Metalhead.ro si prietenii de la Hotel Razvan si-au unit fortele pentru a raspunde solicitarilor venite din partea fanilor si le pun la dispozitie pachete promotionale, ce ofera pe langa bilet la concert si posibilitatea de cazare, la cele mai importante evenimente organizate de Metalhead.
Dar, ca intotdeauna, cand vine vorba de politica, surprizele sunt doar aparente, dupa cum spuneam, si asta pentru ca Elena Ivanescu, pe langa experienta sa in turism si management (detine clubul Miraj si hotelul Doina din Mamaia), este si ruda cu deputatul PD-L Maria Stavrositu (foto).
Prospat numit membru in Consiliul de Administratie al SC Mamaia SA, Virgil Cirstea (foto) este, de cateva zile, si noul director general al celei mai mari societati de stat care activeaza in turismul de pe litoral.
Intre 17-21 iunie va avea loc evenimentul Romanian Boat Show Mamaia, care pentru prima oara se va tine pe apa si nu pe uscat, asa cum se obisnuia.
ECSIF PROPERTIES a vandut, recent, unui fond de investitii din Asia, proiectul BLACK PEARL din Mamaia, pentru suma de 550.000 de euro.
De astazi si pana pe 28 mai a.c., Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in colaborare cu Federatia Patronatelor din Industria Usoara (FEPAIUS) organizeaza in statiunea Mamaia cea de-a XXXV-a editie a Targului National de Imbracaminte - Incaltaminte, TINIMTEX.
Olimp, Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Saturn, Venus, Jupiter, Costinsti si Eforie Sud), Olimp reuseste sa scoata din bugetul unei familii circa 3.600 de lei pentru un sejur ce include 7 nopti de cazare la hotel de trei stele, all inclusiv.
Astfel, pentru o persoana, un sejur de zece nopti, care include cazare si trei mese, la un hotel de doua stele din Mamaia, va costa, incepand cu 21 august, 967 de lei, pe cand la un hotel de trei stele, aceeasi oferta este de 1.627 de lei.
pe platoul din fata Cazinoului din statiunea Mamaia.
Noul director general al Mamaia S. ... El si-a exprimat dorinta de a pleca", a mai spus Virgil Cirstea, care a adaugat ca fostul director general nu se mai regaseste pe nici un post din cadrul SC Mamaia S.
Hotelierii din statiunea Mamaia, dar si din sudul litoralului, vor ca plajele sa treaca in administrarea autoritatilor locale constantene, care sa infiinteze o societate pentru intretinerea acestora, urmand ca portiuni de plaja sa fie inchiriate spre folosinta hotelierilor.
Taxa de acces in statiunea Mamaia va fi achitata din nou de turisti incepand de marti.
google-analytics.com