Cautare

407 de rezultate pentru "horea voicu" (3.21 secunde)
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Senatorul PSD Catalin Voicu este audiat la aceasta ora de procurorii anticoruptie. Deocamdata, nu se stie motivul pentru care Voicu a fost convocat la DNA, dar surse citate de NewsIn vorbesc despre trafic de influenta si dezvaluire de informatii clasificate.
Scurt portret al unui OM FRUMOS, care-a plecat la cer - Gica Voicu (Autoare:
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
Nimeni altul decat pitorescul Madalin Voicu, presedintele PSD Bucuresti. ... In aceste conditii, Madalin Voicu ar trebui sa se auto-excluda de urgenta:
Victor Ponta, presedintele PSD, a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa la Toplita, Harghita, suspendarea din partid a senatorului Catalin Voicu. ... Liderul social-democratilor spune ca aceasta suspendare va fi benefica atat pentru partid, cat si pentru Catalin Voicu.
'Am asa, o banuiala, ca "fiinta umana" a d-lui Voicu nu va fi "decimata" in arestul de la Rahova pentru ca iata, dansul s-a si imbolnavit si s-a internat iute in spital.
Presedintele PSD Bucuresti si coordonator al organizatiei judetene de Giurgiu, Marian Vanghelie, a anuntat ieri ca Madalin Voicu (foto) a fost dat afara din partid, pentru deservicii aduse organizatiei, dar si presedintelui Mircea Geoana. "Madalin Voicu, el este prietenul meu, il iubesc, dar e prea mult.
Iliescu, santajat de Voicu?", pe care il puteti citi in continuare. 'Jurnalistul Ion Cristoiu lanseaza o ipoteza incendiara pe piata, menita sa explice comportamentul ciudat si neavenit al lui Ion Iliescu, cel care ii ia apararea, prin declaratii publice, lui Catalin Voicu.
Plenul Senatului a aprobat ieri solicitarea de incuviintare a arestarii preventive a senatorului PSD Catalin Voicu, inregistrandu-se doar un vot peste minimum necesar. ... Sedinta plenului Senatului s-a desfasurat in absenta lui Catalin Voicu.
Senatorul Catalin Voicu a declarat, dupa aflarea deciziei de arestare a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca nu se teme de nimic si ca "un barbat responsabil este un barbat care poarta intotdeauna de grija familiei".
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Candidatul independent la un loc in Consiliul Local al Municipiului Oradea Horea Vuscan a cazut victima a "bataliei electorale". ... In acel moment, un prieten de-ai lui a sarit la mine si mi-a dat doua-trei bucati", spune Horea Vuscan.
Reamintim ca in toamna anului 2001, in calitate atunci de procuror sef al Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului de pe linga Curtea de Apel Oradea, Ioan Moldovan l-a facut curat si nevinovat pe fostul primar de Satu Mare, Horea Anderco, pentru acuzatii pentru care acesta a fost ulterior arestat (in primavara anului 2003) de structura centrala a PNA.
Ministrul pentru relatia cu parlamentul, deputatul de Dolj Mihai Voicu, a amenintat ca le va trimite atat presedintelui, cat si pesedistilor nota de plata pe care o vor plati romanii pentru cele doua referendumuri, deoarece reprezinta o cheltuiala inutila.
Deputatul PSD Madalin Voicu ii trimitea SMS de incurajare si de sustinere noului presedinte al PSD, Victor Ponta, care se afla in acel moment in studiourile Realitatea FM. ... Toata lumea asteapta sa fii autoritar", ii scria Madalin Voicu celui care a preluat fraiele partidului.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca, in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat alegerile prezidentiale, Catalin Voicu ar fi fost ministru de Interne in acest moment.
A trecut o luna de cand Gheorghe Voicu este redactor-sef peste toate editiile Observator. Gheorghe Voicu are o buna experienta in zona de presa tabloida, care e simetrica cu infotainmentul din jurnalele televiziunilor comerciale.
Voicu se misca pe ecrane. ... "Cu Geoana presedinte, Voicu n-ar fi fost niciodata dat in presa, n-ajungea sa fie votata arestarea lui in Senat, dimpotriva, ar fi devenit ministru de Interne." Pe cale de consecinta logica, faptul ca Basescu e presedinte a dus la toate astea.
NUP pentru Anderco Opinia publica satmareana este cea mai intrigata de prestatia procurorului-sef Moldovan in cazul fostului primar al municipiului Satu Mare Horea Anderco.
google-analytics.com