Cautare

17262 de rezultate pentru "toate" (2.96 secunde)
Din pacate fara succes pentru ei, pentru simplul motiv ca intotdeauna am fost transparent cu toate aspectele si palierele vietii mele. ... Iar in toate aceste zile sper sa am, cat mai mult posibil, familia alaturi de mine.
Pe toate cele pe care le lanseaza Traian Basescu le rotunjeste, le potriveste si amplifica. ... Toate nu-s decat pietricele strecurate in pantofii populatiei.
Pe lista bunurilor scoase la vanzare au figurat tot felul de maruntisuri (polizoare, freze, strunguri), dar si cinci hectare de teren si un lac de cateva zeci de mii de metri patrati, toate avand un pret de pornire de circa 35 de miliarde de lei vechi, fara TVA.
Unii producatori de alimente sau de suplimente alimentare au tendinta de a inscriptiona prin etichetare sau de a prezenta prin publicitate informatii privind unele proprietati pe care produsele nu le au sau care sugereaza ca produsul are caracteristici speciale, cand, in realitate, toate produsele similare au astfel de caracteristici.
Capcanele DAEMarea surpriza este ca, în ciuda faptului ca a fost gândita ca o dobânda anuala totala, care sa cuprinda toate taxele si comisioanele ce se adauga dobânzii standard, bancile jongleaza destul de mult cu valoarea ei.
Am cautat sa reducem costurile in toate locurile posibile, pe toate liniile. O adaptare la piata anului 2009 a vizat, intai de toate, reanalizarea bugetelor de productie a programelor.
FMI va continua dialogul cu partidele de opozitie in viitor pentru a lua idei de la liberali si social-democrati si de la toate partidele politice asupra a ceea ce se poate face mai bine pentru a ajuta la cresterea economica a Romaniei.
Toate aceste optiuni vor ramane si la Windows 8, dar cu o mare diferenta.
Indiferent daca ma informez pentru un articol, caut stiri sau surse de divertisment, toate activitatile mele sunt legate de computer. ... Toate acestea sunt trenduri care vin cu un set incredibil de avantaje pentru angajat, antreprenor, programator sau, in cazul meu, redactor.
Cu toate ca unii utilizatori pot cauta link-ul de descarcare gratuita a lui KMSPico, noi va sfatuim sa nu faceti acest lucru. ... Cu toate ca unealta in sine nu este malitioasa, majoritatea website-urilor care ofera un link de descarcare nu sunt demne de incredere, si incearca sa raspandeasca malware.
"Dragostea rabda indelung, dragostea este plina de bunatate, dragostea nu stie de pizma, nu se lauda, nu se trufeste, nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se manie, nu pune la socoteala raul, nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar, toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Invata de la toate Invata de la toate, sa ai statornic drum Invata de la flacari, ca toate-s numai scrum Invata de la umbra, sa taci si sa veghezi Invata de la stanca, cum neclintit sa crezi Invata de la soare, cum neclintit s-apui Invata de la piatra, cum trebuie sa spui, Invata de la vantul ce-adie prin poteci Cum trebuie prin lume de linistit sa treci.
Cand femeile pe care le-am iubit imbatranesc Inimile lor bat toate in mine pe rand Si se transforma intr-un falfait de aripi Cand incep sa doara si sa-si aminteasca Toate ekg-urile din vremea dragostei Cand dulcea si frumoasa impertinenta a ei Facea sufletele sa muste pana la prasele albul tencuielii.
La praznicul Botezului Domnului, ca de altfel la toate sarbatorile din cursul anului bisericesc, foarte multe texte liturgice ale slujbelor zilei prezinta evenimentul Botezului Mantuitorului Hristos de catre Ioan in apele Iordanului ca pe un eveniment actual, care se intampla astazi, eveniment la care credinciosii Bisericii participa in mod activ, ca martori oculari.
Trebuie sa incepi sa te accepti cu toate imperfectiunile tale, cu toate slabiciunile, toate erorile, toate esecurile. ... Insa toate acestea sunt necesare pentru a-l face sa-si uite singuratatea. ... Toate fiintele umane au potentialul de a se cunoaste pe sine insele.
Acest regim alimentar se incepe prin consumarea exclusiv de proteine, urmand ca mai apoi sa se adauge toate elementele de baza pentru o dieta sanatoasa. ... Regimul alimentar este relativ simplu, mai ales daca inveti toate informatiile despre cele patru faze principale ale sale.
Vreau sa cred ca toate doamnele din aceasta tara au primit un gand bun, o vorba spusa din suflet o floare si poate chiar o mica atentie. ... Astazi as vrea sa ni le imaginam pe toate aceste femei care sufera abuzuri in intimitatea propriului camin.
La aceasta sarbatoare sfanta, toti crestinii isi reimprospateaza sufletul cu amintirile copilariei, revenindu-le in minte zapezile bogate si prevestitoare de rod imbelsugat, colindele si clinchetele de clopotei, mirosul proaspat de brad, dar si de cozonaci, nerabdarea asteptarii darurilor sub pomul de Craciun, toate acestea creand o atmosfera de basm, liniste sufleteasca si iubire.
Incarcata ca un asin aspru pedepsit ies pe usa si le pun pe toate astea jos pe holul blocului ca sa-mi eliberez mainile sa pot trage usa apartamentului si incep sa ma cotrobai in san, pe sub maiou, ca sa gasesc cheia ce o am legata la gat cu un siret de pantofi.
Atmosfera prietenoasa, frumusetea naturala a zonei si posibilitatile de distractie fac din Tsilivi o statiune perfecta pentru turistii de toate varstele, familii, cupluri si grupuri de prieteni.
google-analytics.com