Cautare

17262 de rezultate pentru "toate" (8.12 secunde)
tine evidenta angajamentelor, lichiditatilor, ordonantarilor si platilor efectuate pentru toate operatiunile supuse vizei de control financiar-preventiv propriu; ... asigura executia bugetara, intocmeste toate documentatiile solicitate de Ministerul Finantelor Publice; ... intocmeste toate situatiile/raportarile din domeniul de activitate conform legislatiei in vigoare;
"care coboriti inainte de Roma puneti gentile spre margine, sa nu le scoatem iar toate pe la Bologn ". ... Cu toate sporurile abia ajungea la un salariu de cinci milioane lei pe luna. ... In citeva zile mi-am rezolvat toate problemele si am fost acolo ", povesteste femeia.
Toate firmele lui Bologa sint patate Grupul de firme Bologa, care pe vremuri era bine cunoscut, este acum in colaps, firmele acestuia, pline de datorii, aflinu-se in lichidare, insa, desi anii trec, statul nu se poate lauda cu bani recuperati.
Cu toate ca acest tip de oferta de cazare turistica este mai avantajoasa financiar pentru beneficiarii ei decat acelasi sejur petrecut la un hotel de 3,4 si 5 stele, preturile garsonierelor si apartamentelor de inchiriat din statiunile mioritice de la malul Marii Negre sunt comparabile si uneori chiar superioare celor percepute pentru oferte similare in paradisuri mediteraneene cunoscute ca fiind dintre cele mai exclusiviste, asa cum este cazul Corsicai, supranumita de francezi si "Insula Frumusetii".
Responsabilitatea clara pentru situatia in care ne aflam apartine celor care au in prezent toate parghiile de putere din Romania, adica Presedintelui Traian Basescu si Guvernului Boc.
Insa dincolo de acest aspect, atunci cand vrei o asemenea masina, ai toate sansele din lume sa dai peste un exemplar hartanit.
import, transport, stocare si aditivare in depozitele OSCAR, distributie cu flota proprie si o calitate controlata de un inspector independent, in toate punctele esentiale ale lantului logistic.
scria cel putin pentru o femeie, daca nu pentru mai multe deodata, carora le trimitea apoi, la toate in acelasi timp, poeziile - ceea ce, spune el, nu e cinic: ... Uneori ai impresia ca revendica toate femeile din lume:
S-au dezgropat, inainte de toate, urmele unei arhaice culturi minore, care izbeste luarea aminte prin similitudinea motivelor si a stilului ei cu acelea ale culturii majore din Egipt. ... El il poseda intr-un grad mai vadit decat toate popoarele europene.
Imi pot foarte bine inchipui ca pana mai acum vreo suta si ceva de ani, satele romanesti sa fi reprezentat de fapt pentru oamenii de toate varstele, ceea ce ele astazi mai reprezinta doar pentru copii.
Toate enunturile pe care le auzi in copilarie despre bani raman in subconstientul tau, ca parte a tiparului care iti conduce viata financiara. ... scrie toate declaratiile pe care le-ai auzit in copilarie despre bani, bunastare si oameni bogati - Intelegerea:
Iar inainte de Inaltarea Sa la cer, Iisus a poruncit ucenicilor Sai sa ramana in Ierusalim, pana cand se vor imbraca cu putere de sus (Luca 24, 49), apoi sa mearga in toata lumea pentru a face ucenici din toate neamurile, botezandu-i in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului DuCh, invatandu-i sa pazeasca toate cate le-a poruncit El lor (cf.
Persoane care participa la toate ceremoniile de decernare a acestui titlu spun ca foarte rar s-a mai aplaudat asa de mult in ultimii ani. ... Toate s-au petrecut la sfarsitul lui martie 2016.
Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. ... Isi compunea cu mare frenezie necroloagele dupa toate regulile acestei specii jurnalistice: ... Eram prezentat numai eu, in direct, zi si noapte, pe toate ecranele televizoarelor din lume.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
Proletari din toate tarile, uniti-va! ... Cand a izbucnit razboiul in vara anului 1914 acest lucru nu s-a petrecut, ci din contra, muncitorii din toate tarile au luptat fiecare in armata tarii lor ca sa-si apere propriile tari de inamic.
Dintr-o sursa sigura, am fost informat despre aceasta intrunire (n.n dupa toate probabilitatile sursa era chiar Titu Maiorescu).
Un nor alb nu este un cuceritor, cu toate acestea el planeaza asupra tuturor lucrurilor. ... El se misca pretutindeni, toate dimensiunile sunt ale lui, toate directiile sunt ale lui. ... Toate filozofiile sunt gresite. Toate filozofiile sunt gresite.
In perioada de autofinantare, de grea perioada de supravietuire a culturii, eu faceam turnee prin tara si pe litoral - primeam 20 de lei diurna, iar toate incasarile le lua Teatrul National. ... La toate mitingurile, ei striga:
Deci, intrand Petru in casa lui Corneliu, l-a intampinat pe el Corneliu cu cinste, cu toate rudeniile sale si cu prietenii cei iubiti si, cazand la picioarele lui, i s-au inchinat.
google-analytics.com