Cautare

3306 de rezultate pentru "local" (3.12 secunde)
In lunile septembrie si octombrie ale acestui an, catre bugetul Consiliului Local Poiana Mare au sosit prin hotarare de guvern aproape 4,5 miliarde de lei vechi pentru reparatii si consolidari la doua scoli generale si liceul din comuna.
Hotararea prin care consilierii municipali ai Craiovei au votat impotriva incetarii mandatului de consilier local al lui Cristian Cretu a fost stampilata cu "nelegal" de catre prefectul de Dolj, Nicolae Giugea.
Proiectul de hotarare care ar fi trebuit sa-l elimine pe ex-pesedistul Cristian Cretu din Consiliul Local Craiova, in baza legii antitraseism politic, a fost retras de pe ordinea de zi a sedintei de ieri a legislativului craiovean.
Picu Apostol Roman, singurul consilier local care nu a votat pentru imprumutul de 200 de milioane de euro contractat de municipalitate, se declara un "adversar" al primarului Dumitru Nicolae, pe care nu-l considera persoana potrivita sa conduca destinele orasului.
Desi pe ordinea de zi a primei sedinte de consiliu local care a avut loc ieri, la care au participat cei 27 de proaspat alesi consilieri municipali, se afla si alegerea celor doi viceprimari, acest lucru nu a mai avut loc.
Desi pe ordinea de zi a primei sedinte de consiliu local care a avut loc ieri, la care au participat cei 27 de proaspat alesi consilieri municipali, se afla si alegerea celor doi viceprimari, acest lucru nu a mai avut loc.
Totul s-a facut fara stirea Bucurestiului Dupa cum am aflat de la fostul presedinte interimar al Municipalei PD-L, Doru Resmerita, BPJ-ul de zilele trecute a trecut peste decizia Consiliului Local de Coordonare - care-l validase cu doar o zi inainte, cu o majoritate covarsitoare, in functia de presedinte al organizatiei locale a PD-L Galati - si a luat in calcul propunerea presedintelui interimar al Organizatiei Judetene, Eduard Finkelstain, pentru aceasta functie.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) anunta ca a constatat starea de incompatibilitate in care se afla un consilier local din municipiul Vulcan, judetul Hunedoara, a carui firma derula afaceri cu Consiliul Local.
Daici si Papala de la Disciplina in Constructii, impreuna cu fostul consilier local Bojenoiu, urmeaza sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru matrapazlacuri cu un teren al municipalitatii craiovene. Seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu subalternul sau Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar care priveste ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
, dizolvarea Consiliului Local, “de drept si conform legii”, dupa cum a precizat acesta, facand referire la faptul ca alesii locali nu s-au mai intrunit de mai bine de doua luni de zile.
Dupa cum am mentionat in mai multe randuri in paginile cotidianului nostru, circulatia carutelor in municipiul Craiova a devenit, chipurile, legala in baza Hotararii Consiliului Local Craiova nr.
Conflictul intre cele doua societati s-a acutizat dupa ce reprezentantii Atlas au reclamat societatea de transport public local la Consiliul Concurentei, pe motiv ca practica preturi foarte mici Conducerea SC Transurb a hotarit recent majorarea tarifelor practicate pentru conventiile speciale, ce asigura deplasarea angajatilor Mittal Steel pe platforma siderurgica.
Marii agenti economici din Rimnicu Vilcea au restante de zeci de miliarde de lei vechi la bugetul local.
Codul fiscal ii obliga pe cei care vor sa-si instraineze imobilele sa obtina un certificat de bonitate fiscala de la primarie, prin care sa demonstreze ca s-au achitat de toate obligatiile fata de bugetul local.
Consilierii oradeni si-au dat acordul pentru propunerea executivului local de revocare a hotaririlor de Consiliul Local prin care Directia Economica este externalizata din Primarie.
Este stiut de orice galatean ca sedintele calme din Consiliul Local (CL) au devenit o obisnuinta. Nimeni nu mai are nimic de comentat la adresa adversarului politic si toate proiectele de hotariri de consiliu local respecta legislatia in viagoare.
Sedinta Consiliului Local pe luna februarie a fost una dintre cele mai animate de la inceputul actualului mandat al alesilor Mangaliei.
Dar nu din banii personali ai primarului, ci din bugetul local la care contribuim cu totii. ... Impotriva stateau rezultatele dezastruoase ale echipei si faptul ca patronul nu-si achita datoriile catre bugetul local.
Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului local nu putea sa fie aprobat fara votul consilierilor PSD. ... Desi au pierdut fotoliile de conducere, pesedistii pot spune ca au castigat confruntarea electorala de la nivel local, ce a avut loc anul trecut.
Din moment ce au primit de la Consiliul Local sediu nou si confortabil, membrii PD Mangalia au decis sa utilizeze imobilul si pentru locuitorii orasului.
google-analytics.com