Cautare

341 de rezultate pentru "nicu bujoaica" (2.85 secunde)
Ceva promit si altceva dau cumparatorului", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. ... Din proiectele promise, unele nu au demarat", a adaugat Nicu Radut.
În plus, dobânda la aceste credite a fost mai mica si puteau astfel sa obtina sume mai mari decât în cazul celor în euro“, a declarat Nicu Radut, directorul brokerului de credite Unic.
În prezent, preturile sunt foarte bune pe piata în acest sector", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. ... Daca ar creste însa preturile, din terenuri s-ar face mai multi bani decât din locuinte", a spus Nicu Radut.
Chiar daca BNR a decis o relaxare a creditelor, bancile nu au avut timp sa reactioneze", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic Imobiliare, care a explicat ca, foarte probabil, într-o luna piata va începe sa se dezmorteasca.
Toata lumea incearca sa reduca din cheltuieli", a precizat Nicu Radut, directorul Unic Imobiliare. ... De trei ani nu e o oferta prea mare", a declarat Nicu Radut.
Proprietarii ar putea sa accepte, in functie de nevoile pe care le au si de cat de mult se grabesc sa vanda, schimburi sau chiar rate", a spus Nicu Radut, directorul altei agentii imobiliare din Craiova.
In general, se intereseaza de apartamente cu doua camere, la preturi pana in 50.000 de euro", a spus Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic Imobiliare.
"Acum este perioada in care se renegociaza contractele vechi si multi proprietari au mai marit putin chiria", declara, la inceputul acestui an, Nicu Radut, directorul Unic Imobiliare. ... Nu sunt solicitari foarte multe si exista concurenta mare", a explicat Nicu Radut motivul acestei situatii.
"Vanzatorii nu au reactionat inca, iar preturile nu au inceput sa creasca", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic Imobiliare.
"Cele mai ieftine garsoniere au preturi pornind de la 21.000-22.000 de euro", a declarat Nicu Radut, directorul unei agentii imobiliare din Craiova. ... Asta deoarece preturile din piata nu se calculeaza la metrul patrat, ci in functie de cerere si oferta", a spus Nicu Radut.
Ildiko Barbu, Maria Vlasceanu, Florina Serban (portari) - Alexandra Gogorita (4 goluri), Mihaela Briscan (6), Carmen Ilie (2), Diana Patru, Andreea Ianasi (7), Nicoleta Tita Craciun (1), Irina Lazarin (4), Elena Nicu, Andreea Patuleanu (2), Mihaela Patuleanu si Andreea Mitran (2).
"Gimnasta Nadia Comaneci a iesit de sub jugul sclaviei lui Nicu Ceausescu, fiul dictatorului insangerat, la sfarsitul anilor ‘80. Nicu a violat-o si a torturat-o pe eroina Jocurilor Olimpice de la Montreal si Moscova pana cand aceasta a fugit prin Ungaria si Austria in Statele Unite", scrie in articol.
Presiunea la cumparare a fost resimtita în primele trei zile ale saptamânii, când pretul actiunii a atins maximul istoric de 0,47 lei/actiune, ceea ce a reprezentat o apreciere de 50% fata de închiderea de saptamâna trecuta“, a declarat Nicu Manda, broker la Intercapital Invest Craiova.
Daniel Toma de la Senior Software, Nicu Aleman - Microsoft, Alexandru Mankoosh - Regencz Company CIO, Zoli Herczeg - Microsoft si Lori Haiducescu - director operatiuni Senior Software. ... Credem ca este foarte mare nevoie pe piata de business intelligence", a precizat Nicu Aleman de la Microsoft.
De numele lui Aurel Mitran se leaga artisti ca Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Laura Stoica, Iris, Compact sau Holograf.
Oricum, frate-miu, Nicu, tatal Adinei, l-ar fi bagat in spital daca indraznea sa-i loveasca fata", ne-a povestit Nedelcu Visterineanu, care locuieste in Valea Nucarilor, judetul Tulcea. ... tatal, Nicolae (Nicu), sotia, fiica, Roxana, si fiul, Gabriel.
Dupa asta, era greu de presupus ca, in calitatea mea de redactor-sef adjunct la un ziar al lui Nicu Ceausescu, indraznea cineva sa spuna:
Nicu Boico; ... • Nicu Alifantis; • OCS; • Taxi; • Pasarea Rock; • Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Super Grup Sambata 2 august Ora 18:00 • Trofeul Folk You!;
Tudor GHEORGHE, Horatiu Malaele, Nicu ALIFANTIS, Mircea VINTILA, Mircea BANICIU Festivalul International Adrian Paunescu - ajuns la cea de-a patra editie, va avea loc la Craiova, in zilele de 1, 2 si 3 Decembrie 2016.
ora 21.00 - NICU ALIFANTIS & FRAGILE BAND, concert extraordinar cu Nicu Alifantis. - VINERI 28 APRILIE ora 19.00 - SCRISORI DE DRAGOSTE de A.
google-analytics.com