Cautare

1859 de rezultate pentru "fapte penale" (3.15 secunde)
Pana acum Politia a inregistrat in evidente noua cauze penale, cu acelasi mod de operare, metoda "suveica". ... Toate aceste persoane au fost audiate, iar dosarele lor au fost inaintate Parchetului de pe langa Judecatorie, cu propunerea de incepere a urmaririi penale, conform Legii nr.
Solicitarea procurorului general, Codruta Kovesi, de avizare a inceperii urmaririi penale a senatorului PSD Serban Mihailescu va fi luata in discutia Biroul Permanent al Senatului la jumatatea lunii august a declarat joi purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru.
Potrivit numaratorii votului, cererea privind inceperea urmaririi penale a lui Adrian Nastase a primit 120 de voturi pentru, 150 impotriva si sase voturi au fost nule.
Liderul PSD a propus ieri modificarea Constitutiei pentru eliminarea imunitatii penale a tuturor demnitarilor romani, de la presedintele tarii, pana la ministri si parlamentari.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat, luni, ca cererea de incepere a urmaririi penale pentru senatorul Serban Mihailescu a fost transmisa la Comisia juridica, in procedura de urgenta, termenul pentru prezentarea unui raport fiind stabilit la sfarsitul lunii septembrie.
Prima varianta prevede ca, in cazul solicitarilor de incepere a urmaririi penale in cazul parlamentarilor, membrilor Guvernului si presedintelui, Consiliul Superior al Magistraturii sa se pronunte daca se impune inceperea urmaririi penale.
Nastase a mai spus ca solicitarea Procurorului general, adresata Parlamentului in privinta unui aviz asupra solicitarii inceperii urmaririi penale, nu poate decat sa fie trimisa de Biroul Permanent al Camerei Deputatilor catre Comisia juridica.
"Domnule ministru, v-am urmarit cu atentie declaratiile din ultimele zile, inclusiv in aparitiile televizate, in care v-ati referit la mine, la situatia cererii formulate de Procurorul General referitoare la inceperea urmaririi penale in cazul meu si la modul in care Parlamentul a reactionat fata de toata aceasta situatie.
Au rezultat indicii pentru inceperea urmaririi penale. ... 195/2002, rezultand indicii de incepere a urmaririi penale", se mai arata in comunicatul Parchetului Orsova. ... Inceperea urmaririi penale a fost confirmata luni de procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Orsova, Olimpia Cunicel.
"In raportul in format draft pe care il prezint aici in premiera, arat concluzia comisiei inainte de finalizarea anchetei si anume ca se doreste inceperea urmaririi penale a mea pentru abuz in serviciu", a dezvaluit Monica Iacob Ridzi.
Reamintim ca grupul parlamentar al PD-L a solicitat la inceputul lunii iulie inceperea urmaririi penale impotriva fostului premier Calin Popescu-Tariceanu, pe motiv ca a semnat o Hotarare de Guvern prin care zacamintele nationale puteau lua alta destinatie decat in interesul Romaniei.
Presedintele Comisiei de ancheta in cazul Udrea, deputatul PNL Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca ministrul Turismului poate formula la adresa sa oricate plangeri penale doreste si a subliniat ca prezenta la audierile din comisia parlamentara nu este facultativa.
Deputatul PDL Mihail Boldea propune limitarea accesului la dosare penale prin modificarea Codului penal Deputatul PDL Mihail Boldea a anuntat, luni, depunerea la Parlament a unei propuneri legislative care vizeaza modificarea si completarea Codului penal in sensul limitarii accesului la informatiile cuprinse in dosarele aflate in stadiul de cercetare penala sau pe rolul instantelor de judecata.
Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
Ar fi util ca SRI sa poata face anchete in contraterorism si contraspionaj Directorul SRI, George Maior considera ca Serviciul ar trebui sa poata face anchete penale, dar numai atunci cand este vorba despre contraspionaj sau antiterorism, dar ca in general nu vrea sa aiba atributii in zona anchetelor penale.
Guvernul poate functiona acum fara grija unei plangeri penale, a contestatiei si a sabotajului Guvernul poate functiona acum fara blocajele care l-au tinut in loc pana in prezent si fara sa mai aiba tot timpul grija unei plangeri penale, a contestarii tuturor actelor normative adoptate si a sabotajului institutional, a afirmat premierul Victor Ponta.
Mai mult, Dan Tapalaga, intr-un editorial publicat in data de cinci decembrie pe Hotnews, lasa sa se inteleaga cum, la o majoritate de peste 60% a USL in Parlament, alianta va pregati dosare penale impotriva lui Traian Basescu, adica o demitere a sefului de catre Legislativ pentru inalta tradare.
Am asistat zilele astea la afirmatii halucinante spuse de cativa ideologi de doi bani, ba ca am pierdut din cauza ca suntem asimilati ca urmasi ai comunistilor, ba ca am pierdut din cauza coruptiei si celor cu dosare penale si ca ar trebui ca, Comunistii si cei cu dosare penale sa faca un pas inapoi sa se autosuspende sau sa fie suspendati.
In acest context, presedintele PSD a anuntat ca va propune in Consiliul National al partidului niste modificari statutare care sa stabileasca o atitudine transanta in situatiile in care membri ai Guvernului sau lideri nationali si locali ai partidului se afla in diverse faze ale unor cercetari penale.
Octavian STIREANU) Dragnea si Zgonea afiseaza in ochii naivilor ca se afla intr-o frumoasa competitie pentru intaietatea luptei de aparare a Codurilor penale in forma existenta.
google-analytics.com