Cautare

61363 de rezultate pentru "crima din scorteni prahova 30 04 2003" (3.99 secunde)
Potrivit acestuia, reprezentanti ai UDMR se regasesc in functiile de prefect in judetele Covasna, Maramures, Bistrita-Nasaud si Caras-Severin, pentru acest din urma judet nefiind, deocamdata, nominalizata o persoana.
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat ieri din PNL pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, alti 14 primari si opt consilieri judeteni prahoveni, fosti membri PNL, vor trece la Partidul Democrat. Potrivit unor surse din PD, primirea acestora in partid a fost deja discutata in sedinta de luni a Biroului Permanent National al PD.
Conducerea PNL Prahova l-a desemnat presedinte interimar al organizatiei, in sedinta extraordinara de ieri a Biroului Permanent Teritorial, pe deputatul Adrian Semcu, dupa ce fostul presedinte, omul de afaceri Dinu Patriciu, a demisionat vineri din aceasta functie.
Zeci de mistreti si caprioare, impuscate in partide ilegale de vanatoare Partidele ilegale de vanatoare au facut prapad in judetul Prahova. ... O actiune a politistilor Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova a scos la iveala un amanunt socant.
Presedintele organizatiei PSD Prahova, Marian Saniuta, a anuntat ieri ca Biroul politic al acestei filiale va discuta in prima sedinta despre declaratiile facute de senatorul Antonie Iorgovan, o decizie in privinta acestuia urmand sa fie luata prin vot.
In peste jumatate din judetele si municipiile tarii victoria USL este categorica Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri seara, ca USL este sigura de victorie la alegerile locale in peste jumatate dintre judetele tarii, in vreme ce in unele zone, cum ar fi Neamt, Suceava, Cluj sau Prahova, PDL "inca isi face de cap ca in codru", ceea ce reprezinta "o problema" a USL.
Prezent, sambata, la Liga Alesilor Locali ai PSD Prahova, Victor Ponta a afirmat, luand cuvantul dupa primarul orasului Mizil, situat in colegiul uninominal unde a fost ales deputat Adrian Nastase, ca se bazeaza pe faptul ca functia de presedinte al Camerei Deputatilor va ramane in Prahova (judet de unde este Roberta Anastase), dar nu la Ploiesti, si la Mizil.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... dimineata, 17...18 grade si la amiaza, 29...30.
Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti. Persoana decedata este fiica sefului ISU Prahova. ... Tanara care a decedat este fiica inspectorului sef de laISU Prahova.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
DUMITRU TINU, ACTIONARUL MAJORITAR AL ZIARULUI ADEVARUL 1 ianuarie 2003- o veste a zguduit redactia Adevarul. ... Acel sant i-ar fi adus sfarsitul sau acolo s-a scris crima perfecta. ... Semnele de intrebare si nelamuririle au ramas doar in sufletul celor din familia lui Dumitru Tinu.
Dupa ce Dinu Patriciu a recunoscut ca a sponsorizat PSD in campania electorala din 2004 cu aproape 2 miliarde de lei vechi, el pledand totodata pentru o alianta intre PNL si PSD, democratii si liberalii continua sa se certe.
Dupa ce Dinu Patriciu a recunoscut ca a sponsorizat PSD in campania electorala din 2004 cu aproape 2 miliarde de lei vechi, el pledand totodata pentru o alianta intre PNL si PSD, democratii si liberalii continua sa se certe.
La 15/28 noiembrie 1918, a avut loc al doilea mare moment din procesul de reintregire nationala a statului roman, cand Congresul general al Bucovinei, format din reprezentantii alesi ai romanilor si ai nationalitatilor din Bucovina, a hotarat, in unanimitate ''unirea neconditionata si pe vecie a Bucovinei, in vechile ei hotare pana la Ceremus, Colacin si Nistru cu regatul Romaniei''.
In contextul apropiatei privatizari a sectorului termoenergetic din Oltenia, ar fi interesant sa facem o comparatie intre strategia adoptata de Guvernul Romaniei in privatizarea sectoarelor strategice si politica altor state in domeniu.
Dificultatile inregistrate pe piata financiara internationala, cu efecte negative asupra pietei interne de capital, au impus adoptarea de masuri fiscale care sa sprijine piata bursiera din Romania.
Interviu cu politologul Cristian Parvulescu, coordonatorul Forumului constitutional - Domnule profesor, ce aduce nou forumul constitutional pe care il conduceti in raport cu precedentul, din anul 2002? ... Existau doi copresedinti - din partea Camerei Deputatilor, Bogdan Duvaz, si din partea APD eu.
google-analytics.com