Cotidianul.ro informeaza: Ponta l-ar sustine pe Adrian Nastase pentru sefia Camerei Deputatilor.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca l-ar sustine pe Adrian Nastase pentru sefia Camerei Deputatilor, aratand ca PSD a comis unele nedreptati fata de Nastase si ca isi doreste ca acestea sa fie "indreptate".
Prezent, sambata, la Liga Alesilor Locali ai PSD Prahova, Victor Ponta a afirmat, luand cuvantul dupa primarul orasului Mizil, situat in colegiul uninominal unde a fost ales deputat Adrian Nastase, ca se bazeaza pe faptul ca functia de presedinte al Camerei Deputatilor va ramane in Prahova (judet de unde este Roberta Anastase), dar nu la Ploiesti, si la Mizil.
"Ma bazez pe faptul ca functia de presedinte al Camerei Deputatilor ramane tot la Prahova, doar ca o luam de la Ploiesti si o ducem la Mizil", a spus Nastase in fata alesilor locali ai PSD.
Ulterior, intrebat intr-o conferinta de presa daca la nivelul USL sau al PSD s-a discutat despre alegerea lui Nastase dupa schimbarea majoritatii in Camera Deputatilor, Ponta a raspuns ca nu s-a discutat despre asa ceva. El a spus ca, potrivit protocolului USL, presedintele Camerei Deputatilor provine din partidul care va avea si premierul, dar ca, personal, nu si-a ascuns niciodata aprecierea fata de Adrian Nastase si nici faptul ca il sustine pe acesta.
"Nu am ascuns niciodata, ba chiar m-am mandrit cu sprijinul pe care i l-am acordat domnului Adrian Nastase. De altfel, si dansul m-a sprijinit pe mine. In urma cu cativa ani, PSD i-a facut o nedreptate lui Adrian Nastase. Eu sunt un om al dreptatii si mi-as dori ca PSD sa indrepte actele de nedreptate facute lui Adrian Nastase", a adaugat Ponta.