Cautare

7159 de rezultate pentru "traian surducan" (4.48 secunde)
Fratele presedintelui Romaniei, Traian Basescu, Mircea, s-a conformat cerintei fratelui Traian si a renuntat la calitatea de actionar la firma cu profil militar. Presedintele Traian Basescu regreta ca fratele sau este actionar la o firma cu profil militar, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
Insa, odata cu guvernul Boc, a explodat si tabla de sah pe care isi deruleaza strategia electorala presedintele Traian Basescu.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la postul public de televiziune, ca-si doreste ca noul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, sa fie ca Decebal Traian Remes, ministrul Finantelor din perioada in care presedintele era parte a Guvernului.
Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu si-au aruncat cuvinte grele, totul culminand cu amenintarea presedintelui PSD referitoare la o noua suspendare a sefului statului.
"Regionalizarea e cel mai inexplicabil gest al lui Basescu de la taierea pensiilor incoace Reorganizarea teritorial-administrativa a Romaniei este cel mai inexplicabil gest al lui Traian Basescu de la taierea pensiilor incoace, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Traian Basescu imi face semn cu ochiul de sticla (Autor : Cornel Nistorescu) Intrebat de Alison Mutler (Associated Press) in legatura cu inchisorile secrete ale CIA din Romania, Traian Basescu a trantit un raspuns naucitor:
Echipa Traian Basescu dispare (Autor: SORIN ROSCA STANESCU) Asa cum este si firesc, colaboratorii regimului Traian Basescu trebuie sa-si faca bagajele. ... Regimul Traian Basescu a fost certat cu democratia.
"Poate sa ne faca paiate, ticalosi, dar sa ne acuze ca vrem sa ducem tara la rusi este nedrept", a declarat Antonescu la Romania TV, precizand ca Traian Basescu are o tactica distructiva: ... Crin Antonescu considera ca Traian Basescu se comporta precum Nicolae Ceausescu "spre sfarsit".
Toata populatia stia ca Traian Basescu este un personaj intr-o ureche. ... Pe toate cele pe care le lanseaza Traian Basescu le rotunjeste, le potriveste si amplifica. ... In ultima vreme, Traian Basescu a izbutit sa starneasca mania tuturor.
Presedintele cere reexaminarea statutului pentru nimic Basescu isi bate joc de Parlament si intarzie bugetul Statutul senatorilor si deputatilor a fost retrimis spre reexaminare de Traian Basescu. ... Traian Basescu a trimis Parlamentului spre reexaminare statutul senatorilor si deputatilor. ... Ce obiectii a vazut Traian Basescu?
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata " MTO sau secretul de sub presul presedintelui Traian Basescu", pe care o puteti citi in continuare.
Italienii il compara pe Traian Basescu cu Adolf Hitler Presedintele Traian Basescu este atacat extrem de dur intr-un ziar al universitarilor italieni. ... Mai mult, Traian Basescu este vazut ca un personaj nationalist si fascist, fiind comparat de altfel, intr-un trucaj foto, cu Adolf Hitler.
Pe scurt, cam asa s-ar rezuma ceea ce a propus UE tarilor membre, dar si ce a propus Traian Basescu Romaniei. Acum, si mesajul nostru catre Traian Basescu ar putea fi, cumva, la fel:
1.900 de ani de la inaugurarea Columnei lui Traian de la Roma ar fi putut sa devina unul dintre acele evenimente care sa promoveze durata noastra in Europa si sa intareasca adevarata imagine a Romaniei, cu trecutul si valorile ei nationale.
E ceea ce s-a intamplat cu Traian Basescu, devenit in ultimele zile un fel de Oana Zavoranu a telenovelei politice. ... Cica noi am fi zis ca Traian Basescu ar fi trebuit sa ramana in tara.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Unde a gresit Traian Basescu. ... Ce constata Traian Basescu azi?
Presedintele Traian Basescu si-a continuat vizita la Roma in nota sa nonconformista. El a fumat o tigara la picioarele “unchiesului“ sau, imparatul Traian, si a refuzat intrevederea cu secretarul de stat al Vaticanului, pe motiv ca nu se cade ca un presedinte sa mearga la un ministru.
In opinia sa, premierul nu ar avea nicio sansa sa fie reales presedintele PDL, daca ar demisiona de la Guvern pentru a face loc premierului tehnocrat dorit de Traian Basescu.
google-analytics.com