Cautare

726 de rezultate pentru "scandalul" (3.16 secunde)
In acest context, liderul PD, partid direct implicat in scandalul iscat de principalul partid de opozitie, Emil Boc da asigurari ca formatiunea pe care o conduce nu are nici un plan de declansare a alegerilor anticipate si nici de retragere a ministrilor.
Dezbaterile pe marginea modificarilor regulamentelor ocupa tot timpul parlamentarilor. Din acest motiv expira termenul de dezbatere a legilor propriu-zise, motiv pentru care acestea vor intra in vigoare in baza procedurii „aprobarii tacite“.
Scandalul din Parlament a avut ecou si in plan international si risca sa compromita toate eforturile depuse pana acum pentru a da bine in ochii europenilor.
Cu toate acestea, lamuririle pe care Stoenescu le ofera in lucrarea citata mai sus denota o spalare constienta a imaginii lui SOV pe care incearca sa il situeze departe de scandalul FNI in anii 2000.
Legea privind Statutul minoritatilor nu este agreata de unii dintre parlamentarii Aliantei PNL-PD, respingerea sa in Parlament putand duce la o criza in Coalitia de guvernare mai grava chiar decat scandalul convorbirii telefonice dintre premierul Tariceanu si procurorul general Ilie Botos.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
Scandalul a izbucnit dupa ce mai multe publicatii l-au acuzat pe Traian Basescu ca ar fi achizitionat fara drept apartamentul, la un pret mult mai mic decat cel al pietei.
scandalul controlului averilor demnitarilor, care ii vizeaza direct pe Adrian Nastase si pe Dan Ioan Popescu. Semnalul curateniei morale din partid a fost dat chiar de catre liderul social-democrat Mircea Geoana, care a profitat de aparitia scandalului "matusa Tamara" pentru a-l ataca dur pe Adrian Nastase.
Scandalul de o amploare fara precedent in care este implicat Adrian Nastase are o finalitate din ce in ce mai lesne de intrevazut.
El incalca astfel directiva actualului sef al PSD, Mircea Geoana, care a anuntat luni ca declaratia sa pe marginea dosarului "Matusa" este ultima pe acest subiect din partea PSD pana cand Justitia va lamuri scandalul.
"Scopul intalnirii a fost de a clarifica situatia in care se afla PSD dupa scandalul mediatic care l-a avut in prim plan pe Adrian Nastase si, poate, colateral, pe Dan Ioan Popescu.
Dupa o sedinta de cateva ore bune, in care Adrian Nastase a dat lamuriri in legatura cu situatia in care se afla dupa scandalul deja celebrei matuse Tamara, liderul partidului a anuntat ca Adrian Nastase va fi sustinut in continuare in fruntea Camerei Deputatilor.
Faptul ca aceasta vine in momentul in care a izbucnit scandalul averii lui Adrian Nastase este pur conjunctural. Sistemul de conducere bicefal, format din presedinte si presedinte executiv, nu a functionat nici inainte ca Nastase sa aiba probleme cu justitia", a declarat Dancu.
Mai exact, un reprezentant al Comisiei de Statut, Etica si Litigii a venit, asa cum anunta de saptamana trecuta "Replica", la Constanta pentru a deslusi ce anume si mai ales cine a declansat scandalul de proportii de la alegerile pentru desemnarea conducerii Organizatiei Municipale de Tineret a PD Constanta si daca respectivele alegeri au fost corecte.
Dupa problemele Organizatiei Tinerilor Democrati Constanta, scandalul declansat in sanul filialei Mangalia a Partidului Democrat incepe sa isi contureze un final.
Scandalul a aparut in luna noiembrie, cand cei doi consilieri locali au fost exclusi din partid, acestia ajungand cu plangerile impotriva lui Ioan Negrea pana la Biroul National al Comisiei Statut, Etica si Litigiu al PD.
Senatorul PSD a mai declarat, tot la Constanta, ca in scandalul scurgerilor de informatii din armata cea care ar fi trebuit trasa la raspundere este institutia - MApN si nu jurnalistii, "care au obtinut informatiiile si au avut decenta de a nu le publica".
Asta ar fi, de altfel, singura lor nominalizare publica, dupa ce un mandat intreg apareau doar pe statele de plata ale Guvernului. Una dintre aceste aparitii este cea a "celebrei" Roxana Bichel, implicata in scandalul Zambaccian.
Pe de alta parte, senatorul Hasotti a afirmat ca referitor strict la scandalul cu CNSAS, este "pentru prima data cand dau dreptate Partidului Conservator, considerand PD un partid ipocrit".
Dupa scandalul cu "pistolarul Solomon", care s-a distrat de Revelion tragand cu pistolul, s-a ivit o portita pentru numirea unui alt director.
google-analytics.com