Cautare

726 de rezultate pentru "scandalul" (2.64 secunde)
Unele dintre ele sunt in lichidare sau in procedura de faliment si au ca patroni nume implicate in scandalul returnarilor ilegale de TVA. ... De aceste firme se leaga numele unor oameni de afaceri controversati, cercetati de DNA in scandalul returnarilor ilegale de TVA:
Scandalul declansat acum mai bine de o luna la Irish Pub este departe de a se fi stins. ... Scandalul de la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Constanta s-a declansat pe 16 septembrie, in urma unei sesizari facute de Viorel Vernea, un client fidel al localului.
Complexurile Energetice Rovinari si Turceni au prelungit pentru acest an contractele bilaterale de furnizare a energiei electrice cu opt firme, care au fost implicate in scandalul "energia".
Trebuie facuta precizarea ca scandalul politic de la nivel central are efecte si asupra pescarilor profesionisti. Asta pentru ca ordinul emis de Ministerul Agriculturii referitor la schimbarea conditiilor ce trebuie indeplinite pentru a se elibera autorizatiile de pescuit a fost blocat dupa schimbarea ministrului.
Potrivit unor surse din cadrul SIF Oltenia, CNVM ar putea astepta însa decizia justitiei în acest caz.  Scandalul a pornit la sfârsitul lui august Pe 29 august, AGA a avut o prezenta la vot de 16,3% din capitalul social, iar comisia de numarare a anulat voturi totalizând 7,5% din capitalul social, pe motiv ca actionarii ar actiona concertat cu Catalin Chelu (legea permite dreptul la vot concertat în limita de 1%).
Scandalul comisioanelor Potrivit sefului IRPC Galati, in registrele institutiei s-au inscris nici mai mult, nici mai putin de 74 de reclamatii pe aceeasi unitate bancara. Reamintim ca in urma cu o saptamana ziarul nostru anunta ca si la Galati a izbucnit scandalul comisioanelor.
Scandalul firmei la care a fost actionar fratele presedintelui face noi victime. ... Directorul pentru industria de aparare din Ministerul Economiei nu si-a schimbat opinia nici dupa ce scandalul a luat amploare:
Dinel Staicu muta din nou in scandalul actiunilor Comcerealis si anuleaza vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinute de SIF Oltenia la Comcerealis, dupa ce actionarul minoritar Mihai Anghel a facut scandal in justitie si presa.
Asa cum scriam in numarul de ieri al GdS ("CEZ si TVR alimenteaza scandalul taxei radio-TV"), scandalul capata proportii, pentru ca miza depaseste 100 de milioane euro/an.
Care-i, de fapt, scandalul?
Scandalul dintre Huidu si Gainsa a explodat!
Steaua, din nou judecata de UEFA, dupa scandalul provocat de MM. ... Observatorul trimis de UEFA pentru partida din Macedonia a anuntat ca in raportul de joc vor fi consemnate atat scandalul provocat de managerul Stelei, cat si faptul ca Steaua nu a permis accesul ziaristilor la antrenamentul oficial.
Stelian TURLEA) Admit ca n-as fi deschis aceasta carticica daca n-ar fi izbucnit scandalul din toamna trecuta. ... Dar a fost scandalul din toamna trecuta.
Romanii dovedesc, cu fiecare ocazie, ca suntem un popor caruia ii place scandalul.
Romanii dovedesc, cu fiecare ocazie, ca suntem un popor caruia ii place scandalul.
Asa a glasuit zilele trecute purtatorul de cuvint al Ministerului Mediului, Simona Hodos, in fata avalansei de acuze ale presei la adresa prestatiei acestei institutii in scandalul uite pompa nu e pompa. ... intre timp scandalul continua dar ramine paradoxul:
Politia Romana, declaratii de ultima ora dupa acuzatiile din scandalul Sosoaca
Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a dat declaratii de ultima ora cu privire la scandalul burselor de merit ale elevilor. Acesta sustine ca bugetul pentru bursele elevilor este cu 400 de milioane de lei mai mare decat in 2021.
Scandalul stenogramelor scoate la lumina toata minciuna si mizeria care au domnit la sedintele Delegatiei Permanente a PSD.
Calin Popescu Tariceanu a intervenit tocmai cand scandalul era pe sfarsite, epuizat politic si mediatic. ... Traian Basescu n-a fost implicat (cel putin teoretic) in scandalul „firului portocaliu“.
google-analytics.com