Cautare

14025 de rezultate pentru "paralel are loc si o ancheta a tribunalului militar" (3.13 secunde)
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit. Directorul medical al Spitalului Militar, Radu Stan, a declarat luni ca Doina Cornea "a recuperat exceptional".
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a fost prezent sambata, 9 octombrie 2010, la Conferinta de constituire a Organizatiei judetene Satu Mare a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), in calitatea sa de presedinte executiv al acestui partid.
Actori si prieteni isi iau ramas bun de la regizor la Cercul Militar National Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus, la ora 9.45, la Cercul Militar National din Bucuresti, unde prietenii, colaboratorii si toti cei interesati pot sa isi ia ramas bun de la cunoscutul regizor incepand cu ora 12.00.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Comisia parlamentara de anchetare a faptelor presedintelui Traian Basescu a inceput ieri activitatea. In prima sedinta, convocata la Camera Deputatilor, membrii comisiei condusa de conservatorul Dan Voiculescu, au stabilit programul audierilor in acest caz si modul de lucru.
Parlamentarii vor lua in discutie constituirea unei comisii de ancheta in cazul Omar Hayssam pana la sfarsitul anului, subiectul urmand sa fie dezbatut in cadrul grupului parlamentar al PNL, a declarat vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, George Scutaru.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Procurorii lui Lazar rescriu istoria Romaniei pe baza afirmatiilor unui general care a participat la reprimarea sangeroasa a revolutiei de la Timisoara, din 17-20 decembrie 1989 AmosNews: Iliescu, intre Mitterrand si procurorii lui Lazar (Autor:
Biroul Electoral Central (BEC) a transmis Tribunalului Bucuresti o scrisoare in care semnaleaza nereguli in activitatea Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) si in care cere "intr-o formulare eleganta" inlocuirea magistratilor de la BEM, a anuntat reprezentantul PC in BEC, Vlad Hogea.
Liviu Dragnea e bun de premier, nu are vreo interdictie din partea Tribunalului de a candida la o functie in stat stiripesurse.ro informeaza: ... E bun de premier, nu are interdictie (Autor:
Contele de Saint Germain (Blog politic si polemic): ... Inseamna doar ca dau vointei majoritare respectul cuvenit intr-o democratie. Dupa surpriza votului de ieri convingerile mele nu s-au schimbat, ba, dimpotriva, unele s-au confirmat si chiar consolidat. Am sa va explic si de ce.
Se desfasoara intalnirea la nivel inalt intre George Bush si M.S.Gorbaciov, unde se discuta probleme referitoare la dezarmare, cooperare, situatia internationala etc. Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika:
Investigatia dedicata de cotidianul nostru neregulilor incredibile petrecute cu plajele din 2 Mai si Vama Veche a scos de data aceasta la iveala un fapt absolut neverosimil.
Este pentru prima data cand la Constanta se organizeaza o expozitie cu tenta de aparare si securitate, a declarat, ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA), in cadrul unei conferinte de presa dedicata organizarii- de catre NDE in colaborare cu CCINA si Ministerele Apararii si Economiei- la Terminalul de Pasageri a celui mai mare port autohton, in perioada 14-16 august a.
Duminica seara a circulat informatia potrivit careia presedintele Traian Basescu ar fi fost internat intr-unul din spitalele bucurestene. Surse de la varful PD-L au respins insa acest zvon si au precizat ca au discutat cu seful statului, personal, pe la 17:30.
La Spitalul Judetean, de exemplu, s-au cheltuit 1,1 milioane de lei pentru amenajarea intrarii, lucrare realizata in trei luni si "impodobita" cu granit, termopane de import, fotolii din piele si plasme, dar care iarna face ca angajatii sa se imbolnaveasca din cauza frigului, iar vara sa se sufoce de cald.
Desi sustine ca nu vrea sa porneasca razboiul impotriva presedintelui Traian Basescu pentru a-l trage la raspundere in legatura cu situatia sa locativa, liderul PSD, Adrian Nastase, si partidul sau au inceput strangerea de semnaturi in Parlament pentru infiintarea unei comisii speciale de ancheta.
Plenul Parlamentului a aprobat ieri constituirea Comisiei parlamentare de ancheta privind evaluarea activitatii SRTv si SRR, cu 184 de voturi “pentru“, 42 de voturi “impotriva“ si 66 de abtineri.
Plenul Senatului a aprobat ieri cu 39 de voturi "pentru", cinci "impotriva" si o abtinere propunerea reprezentantului Aliantei D.A. Marius Marinescu, privind infiintarea unei comisii de ancheta avand drept scop investigarea conditiilor de legalitate privind privatizarea SNP Petrom.
Sex-simbolul Udrea a ajuns si ea la mana PSD, care s-a aliat cu PNL si a semnat pentru infiintarea comisiei de ancheta impotriva sefei de la Turism pentru modul cum a cheltuit banul public.
google-analytics.com