Cautare

1248 de rezultate pentru "jeaca dumitru" (4.54 secunde)
Din pacate pentru Tararache, postul este in continuare "blocat" de neinregimentatul politic (asa cum se cere in momentul de fata la Loterie) Dumitru Jeaca (foto).
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. ... Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat.
Prin numirea lui Silviu Dumitru ca prefect de Dolj, fiscul a ramas fara sef.
xxx Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, izvoratorul de Mir sau Sfantul Dumitru, izvoratorul de Mir (in greaca: Sfantul Dumitru de la Tesalonic / Salonic) a fost un martir crestin, sfant militar din veacul al III-lea care a trait in vremea imparatilor Maximian si Diocletian in cetatea Tesalonic.
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
In urma cu o luna, Medgidia a fost zguduita de un scandal monstru, in care, la acea data s-a implicat si primarul Dumitru Moinescu, pentru aplanarea conflictului. ... Primarul Dumitru Moinescu, impreuna cu seful Politiei Medgidia, Lilian Buzea, sunt cercetati acum pentru infractiunea de favorizare a infractorului.
Organizatia Municipala a PSD l-a reales pe primarul Dumitru Nicolae in functia de presedinte. Organizatia de tineret, prin presedintele Nicusor Ciumacenco, i-a invitat pe toti delegatii social-democrati sa-l voteze pe Dumitru Nicoalae presedinte, desi primarul are o virsta destul de inaintata.
Cel putin asta sustin democrat-liberalii, din ultimul sondaj intocmit de acestia reiesind ca Dumitru Bocai, candidatul PDL pentru Primaria Ovidiu, este cotat cu 52 de procente, devansandu-l astfel pe actualul edil al orasului.
Pentru detalii a ramas tatal, Dumitru Pacionel, si el un impatimit al Stiintei, care nu si-a luat ochii de pe "comorile"
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
Dumitru Punariu spune ca fenomenul OZN este o problema reala Dumitru-Dorin Prunariu a zburat in Cosmos, in perioada 14-22 mai 1981 cu Soiuz 40, impreuna cu Leonid Popov. ... Probabil ca abia generatia urmatoare le va cunoaste, afirma Dumitru Prunariu.
Primarul Medgidiei, democratul Dumitru Moinescu s-a aflat, in urma cu cateva zile, la sediul central al Partidului Democrat.
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca galatenii vor scoate in scurt timp mai multi bani pentru a plati factura la intretinere. ... Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca si-a dat acordul pentru luarea acestor masuri.
Fiscul doljean nu mai face fata solicitarilor de consiliere fiscala din partea firmelor, a declarat ieri Silviu Dumitru, seful institutiei. ... Odata a trebuit sa chemam paza atunci când omul nostru i-a explicat unui client cum se calculeaza taxa de prima înmatriculare“, a spus Dumitru.
Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual.
Dumitru de 25 de ani, I. ... Dumitru, impreuna cu I. ... Dumitru. ... Dumitru, iar in urma controlului corporal si al bagajelor, au fost ridicate mai multe bunuri respectiv, electronice, truse de scule, chei reglabile, surubelnite, precum si parfumuri, ceasuri de mana, haine si suma de 2.515 de euro.
Constienti de puterea lor in aceasta situatie, pesedistii au facut totul pentru ca puterea lui Dumitru Nicolae sa creasca . ... Cei ce formau intr-o vreme randurile opozitiei s-au unit si, astfel, i-au invins pe colegii politici ai primarului Dumitru Nicolae.
Purtatorii de cuvint ai PSD si PD, George Cubasa si Mihail Boldea, s-au lansat ieri intr-o serie de afirmatii pe marginea cazului primarului Dumitru Nicolae, cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in dosarul Motorok.
Inevitabil, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul intrunirii, subiectul principal de discutie a fost evolutia procesului prin care tanarul politician incearca sa demonstreze ca este fiul legitim al lui Dumitru Tinu, fostul director al cotidianului "Adevarul".
google-analytics.com