Cautare

2718 de rezultate pentru "geoana" (5.08 secunde)
Dezbaterea principalilor trei candidati la presedintie Geoana-Antonescu-Basescu a oferit prilejul a nenumarate "intepaturi" atat intre candidati, ca si din partea sustinatorilor contracandidatilor. ... In momentul in care Geoana a abordat tema agriculturii liberalul s-a prefacut teatral ca ii vine sa caste, abtinandu-se insa si mentinandu-si gura inchisa.
Mircea Geoana, ambasador al Romaniei in Statele Unite in anii ‘90, este prins intr-o lupta politica stransa pentru presedintia Romaniei in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 6 decembrie, noteaza cotidianul american "Washington Times", la rubrica Embassy Row Liderul Partidului Social Democrat are o sansa egala pentru a castiga alegerile impotriva actualului presedinte, conservatorul Traian Basescu, in conditiile in care Geoana a obtinut 31,15% din voturi in primul tur de scrutin, iar Basescu 32,44%.
Omul de afaceri a declarat, in primul interviu dupa alegerile prezidentiale, ca a crezut ca Mircea Geoana poate fi un presedinte excelent, dar a negat faptul ca el a intors rezultatul turului 2, fiind la baza succesului prezidentiabilului sustinut de PD-L.
Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, considera nefiresc ca "detractorii" sai, care nu s-au implicat in campania electorala pentru prezidentiale, ii contesta postul de presedinte al partidului si ii critica echipa.
Institutul "Ovidiu Sincai" afirma, intr-o analiza asupra alegerilor prezidentiale, facuta publica duminica, sub titlul "Cezarul a invins!", ca principalul responsabil al rezultatelor alegerilor este Mircea Geoana si identifica o serie de greseli care au dus la pierderea strategica a competitiei.
Cum au planuit Nastase si Iliescu revenirea in prim plan si cum l-au ingenuncheat pe Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
El a obtinut mai multe voturi decat contracandidatul sau, Mircea Geoana. Potrivit rezultatelor oficiale, Victor Ponta a obtinut 856 de voturi, in timp ce Mircea Geoana a avut 781 de voturi. ... Pe parcursul numararii partiale, diferenta dintre Ponta si Geoana a fost de doar cateva zeci de voturi.
Senatorii PSD cer schimbarea lui Geoana de la sefia Senatului Mai multi senatori PSD, printre care Miron Mitrea si Cosmin Nicula, au cerut conducerii partidului sa-l schimbe pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, deoarece aduce prejudicii de imagine partidului.
Ponta cere excluderea lui Geoana din PSD, Iliescu il sustine pe Geoana Victor Ponta a cerut Comisiei de etica excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Ce mai e nou pe "frontul" Geoana" PSD devine un teatru de razboi, in zilele urmatoare fiind de asteptat o serie de convulsii care ar putea duce fie la limpezirea lucrurilor, fie la incurcarea lor definitiva. - Planul lui Geoana de scindare a PSD merge relativ bine.
9am.ro informeaza:Mircea Geoana isi infiinteaza propriul partid? Mircea Geoana ar putea infiinta un nou partid de stanga daca va fi exclus din PSD, varianta unei inscrieri in UNPR fiind improbabila, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate presedintelui Senatului.
Daca maine plec din fruntea PSD, sunt satisfacut ca i-am facut un bine scapandu-l de Geoana Intr-o postare pe blogul personal, Victor Ponta remarca "linsajul" la care a fost supus, joi, la Dabuleni, pentru ca a atacat simultan "Regele" Geoana si "Regina" Basescu si sustine ca, si daca s-ar retrage maine de la sefia PSD, este multumit ca a scapat partidul de un "personaj cu asemenea bagaj de infrangeri, frustrari si ura".
Anuntul a fost facut vineri de presedintele Ford Romania, Dionisio Campos, in prezenta presedintelui Senatului, Mircea Geoana. ... Geoana vrea un "plan multianual" adoptat de guvern, de sprijinire a investitiilor Ford.
Mircea Geoana a declarat ieri ca, in opinia sa, structura de conducere a PSD trebuie reformata la Congresul din februarie, iar solutia ideala ar fi o conducere de tip colegial, in care sa existe un presedinte si un presedinte onorific.
Geoana a plecat la Poiana Brasov ca sa-si organizeze fan-club-ul sefilor de filiale. ... Absente notabile, Mircea Geoana si echipa sa - Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, Liviu Dragnea. ... • Aripa Geoana a fugit in munti.
asta a fost un lucru bun si aici poate fi apreciat si aportul personal al lui Geoana, si in general modul cum a lucrat PSD-ul. ... S-a creat o alianta a PSD cu PNL, cu UDMR, cu PC, cu alte forte politice care au sprijinit candidatura lui Mircea Geoana.
A fost o inginerie politica pe care Geoana a coordonat-o cu ajutorul unor lideri pesedisti si al lui Basescu. ... Domnul Geoana a reusit "performanta" de a duce partidul de la 33% cat avea cand a devenit presedinte la 17%.
Dezbaterile de ieri din Parlament au relevat doar cateva ciocniri intre premierul Tariceanu si liderul PSD, Mircea Geoana, precum si unele replici deplasate intre liberalul Crin Antonescu si social-democratul Victor Ponta.
Ciomagul lui Geoana s-a dovedit a fi periuta de haine. ... Tradat de propriul partid, luat in bascalie de PRM, zilele lui Mircea Geoana in fruntea PSD se anunta putine si intunecate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca va cere un mandat din partea Biroului Permanent al formatiunii, in noaptea de 30 noiembrie, pentru negocierile privind guvernarea, precizand ca, daca PSD va castiga alegerile, functia de premier este nenegociabila.
google-analytics.com