Cautare

2718 de rezultate pentru "geoana" (3.27 secunde)
Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana ca titular la MAI, au declarat, surse din PSD, care sustin ca Liviu Dragnea le spusese colegilor de partid inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista posibililor ministri de interne se mai afla si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, insa acesta nu-si doreste postul.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, sustine intr-un comunicat de presa emis ieri ca se retrage din CSAT pentru ca Traian Basescu "foloseste Armata Romana in scopul politicianist de promovare a PD-L pentru alegerile europarlamentare" si cere modificarea intelegerii cu PD-L.
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, considera ca presedintele PSD, Mircea Geoana, a ajuns un fel de "Bula" al partidului. Ea critica esecul lui Geoana la prezidentiale dar si atitudinea sa din partid. ... Mircea Geoana e cazul sa iti dai demisia!
Unele publicatii (de exemplu "Curentul", de unde am extras acest articol) se bucura de lupta dintre liderii social-democrati, anticipand mazilirea lui Geoana si, implicit, primenirea formatiunii.
Indeaproape sustinut de Teodor Melescanu - pentru motive asupra carora vom pastra deocamdata tacerea, Geoana a fost propulsat la exceptional, cu nerusinare si dispret, prin toate gradele diplomatice si cocotat in functii de conducere in MAE, peste cei de la care nu terminase de invatat meseria numita diplomatie.
Octavian Andronic publica pe Amos News un articol intitulat "Intrarea lui Geoana in decor", pe care il puteti citi in continuare. ... Si sa ne intoarcem la Mircea Geoana.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, ieri, ca atacul la adresa sa lansat de actualul lider al PSD, Victor Ponta, este unul lipsit de colegialitate si bun simt, el aratand ca mandatul sau a fost unul productiv pentru Ponta si familia acestuia, care a avut doi ministri si un eurodeputat.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri ca sanctiunea impusa lui Mircea Geoana, de a nu mai face declaratii vizavi de pozitiile si deciziile partidului, nu inseamna retragerea sprijinului de la Senat, presedintele acestui for urmand sa fie sustinut chiar daca nu va mai fi membru PSD.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri ca sanctiunea impusa lui Mircea Geoana, de a nu mai face declaratii vizavi de pozitiile si deciziile partidului, nu inseamna retragerea sprijinului de la Senat, presedintele acestui for urmand sa fie sustinut chiar daca nu va mai fi membru PSD.
Geoana a facut marile jocuri ale lui Basescu' 'Fostul premier Calin Popescu Tariceanu dezminte categoric ideea unei tradari in noaptea alegerilor din 2008, care a blocat formarea unei aliante cu PSD, si arata cu degetul, acuzator, spre Mircea Geoana, adevaratul tradator, in opinia sa.
Sunt dezamagit de Mircea Geoana, nu ma intereseaza daca pleaca din PSD Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, prezent miercuri la Slatina la o intalnire cu primarii USL, a declarat intr-o conferinta de presa ca este dezamagit de comportamentul lui Mircea Geoana, sustinand ca nu il intereseaza daca Mircea Geoana va pleca din partid.
De ce-si pierde Ponta iarasi timpul cu Geoana? ... Viorela Grecu) Ponta si-a trimis pupila sa loveasca in prietenul Geoana, asta desi intre cei doi exista in teorie un armistitiu.
De ce e mazilit Mircea Geoana?
Primarii PSD din Dolj fac apel la unitatea partidului si critica departamentul juridic al partidului Primarii PSD de Dolj care s-au intalnit, miercuri, cu conducerea organizatiei judete au facut apel la unitatea partidului, insa au criticat departamentul juridic al formatiunii politice care i-a sugerat lui Victor Ponta si Biroului Permanent ca schimbarea lui Geoana cu Corlatean este "facila si fezabila".
Geoana joaca PSD-ul pe degete (Autor: Corina Dragotescu) Geoana a reusit, in ultimele zile, sa invarta PSD-ul cum a vrut. ... Cand era pe cai mari, Iliescu si Nastase i-au taiat-o public si au spus ca nu se pune problema excluderii lui Geoana din PSD, pentru ca se pierde functia.
Care e motivul debarcarii lui Geoana? ... Suspendarea lui Basescu Iata ca aflam de ce se doreste asa de tare debarcarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului Romaniei. Nu America, nu o eventuala candidatura in 2014 sau alte declaratii facute de Geoana in timp...
Geoana planuieste partidul ANTI-ILIESCU.
'In apropierea alegerilor din PSD, Ion Iliescu critica multe din gesturile perdantului Geoana, "excesul de zel" al lui Nastase si declara ca opozitia este "purgatoriul" care ajuta PSD sa scape de "oportunisti" si "fripturisti".
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Totusi, subiectul asta se leaga de ceea ce scriam ieri, "cine conduce..." si inevitabil se leaga si de diferite comentarii referitoare la votul de astazi privitor la excluderea din PSD a lui Mircea Geoana. ... Mircea Geoana primise in 2005 misiunea de a infaptui paricidul politic.
google-analytics.com