Cautare

63396 de rezultate pentru "excluderea lui fulga din prm" (6.93 secunde)
Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. ... Strategia a eliminat orice duel intern pentru putere, ramane de vazut cum vor reactiona PRM-istii, odata dezmeticiti.
Presedintele filialei judetene a Partidului Romania Mare, Dumitru Codreanu, a fost exclus ieri dupa amiaza din partid.
Demisionarii din fruntea Serviciilor secrete nu au inca o optiune clara privind viitorul lor politic. ... Nici partidele din Opozitie nu-si exprima public dorinta de a-i atrage spre formatiunile lor politice pe cei doi.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat, duminica seara, dupa ce exit-poll-urile au indicat un scor sub pragul electoral pentru partidul sau la europarlamentare, ca demisioneaza din Parlament, pentru ca formatiunea sa a fost "furata".
Acesta este motivul pentru care nu voi da pe nimeni afara din partid, nu voi umili pe nimeni, pentru ca am nevoie de o echipa unita si de ajutorul tuturor colegilor", ne-a declarat Rahau.
Daniela Buruiana - 0% prezenta, Ioan Turc (PNL) - 2%, Miron Mitrea (PSD) - 4%, Bogdan Pascu (PC) - 6%, Titu Gheorghiof (PNL) - 8%, Liviu Almasan (PDL) - 9%, Floriana Jipa (PRM) - 13%, Florin Zamfir (PNL) - 14%, Gheorghe Mirel Taros (PNL) - 16%, Dan Ioan Popescu (PC) - 16%, Gabriel Vlase (PSD) - 19%, Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) - 21%, Lavinia Sandru (independent) - 22%.
Presedintii organizatiilor de sector ale PRM au demisionat in bloc. Presedintii organizatiilor de sector ale PRM, precum si o parte dintre membrii activi ai organizatiei PRM Bucuresti si-au anuntat joi demisia in bloc.
Potrivit acestuia, sondajele de opinie din 2005 au indicat o crestere spectaculoasa a procentelor PRM, acest lucru datorandu-se faptului ca "electoratul s-a saturat de promisiuni si de minciuni", dupa cum declara Gelil Eserghep.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
PC nu a discutat si nici negociat un protocol de alianta sau de fuziune cu PRM, dar este deschis sa primeasca in partid oamenii, fie parlamentari, fie din teritoriu sau de la centru, de la PRM sau alte partide, care imbratiseaza ideile conservatoare, inclusiv latura nationalista.
Deputatul PNL a obtinut 196 de voturi, fiind sustinut de Alianta, PRM si UDMR, conservatorii preferand, si in cursul zilei de ieri, sa-si mentina candidatul propriu pentru sefia Camerei, pe Daniela Popa, aceasta fiind votata de 22 de parlamentari, adica exact cati deputati are PC.
Duminica, PRM a fost unul dintre partidele care s-au evidentiat cel mai putin in monitorizarea desfasurarii votului si in semnalarea neregulilor. ... Gustul amar al infrangerii Sediul PRM s-a animat destul de greu duminica seara, cand se asteptau primele estimari asupra felului in care au votat romanii.
liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca partidul pe care il conduce va semna un protocol de colaborare parlamentara cu PSD. Motivul acestui gest neasteptat este, potrivit presedintelui PRM, acela de constituire a unei "opozitii unitare".
PRM a sarbatorit sA¢mbata cu muzica, baloane, medalii si artificii 15 ani de la crearea partidului cu acelasi presedinte in fruntea sa si tot in Opozitie. De altfel, PRM este singura formatiune politica din tara care refuza innoirea, C.V.
Desi candidatii au facut eforturi financiare pentru a-si prezenta oferta electorala, din nefericire, o mare parte a populatiei inca nu stie ce voteaza si nu a auzit de alegeri uninominale.
Partidul lui Vadim Tudor a pierdut 19 parlamentari din totalul celor 69 de mandate obtinute de aceasta formatiune politica la alegerile din noiembrie 2004, dar liderii PRM considera ca aceste plecari nu reprezinta un semnal de alarma sau un simpton de criza, cum spun analistii.
Magda Marincovici) Suplimentele alimentare , dieta, ca si medicamentele trebuie sa fie recomandate de medic, spune profesorul doctor Ion Fulga, seful catedrei de farmacologie din cadrul UMF "Carol Davila". ... Acestea sunt directivele europene la care suntem si noi aliniati", explica profesorul Ion Fulga. ... Fulga.
In cursul zilei de sambata, 24 septembrie a.c., in cadrul alegerilor pentru conducerea Organizatiei Municipale a fost reconfirmat in functia de presedinte Mircea Stoian, fost deputat PRM.
cum il smulge PDL pe Vadim din bratele Opozitiei", pe care il puteti citi in continuare. ... e vorba de reprimirea in PRM a viceprimarului general Victor Iovici.
Listele Partidului Romania Mare pentru consiliile locale nu vor cuprinde surprize cutremuratoare, conducerea PRM considerand ca oamenii care pana acum si-au facut treaba merita sa-si pastreze fotoliile de alesi.
google-analytics.com