Cautare

958 de rezultate pentru "pictura un hobbyu sergiu nicolaescu" (3.56 secunde)
'Dupa ce au fost publicate in presa mai multe fragmente de stenograme din dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu care reprezentau discutiile omului de afaceri cu jurnalisti din grupul Realitatea si politicieni, HotNews.ro a obtinut de la Tribunalul Bucuresti stenogramele integrale ale discutiilor purtate de Vantu cu Sergiu Toader (foto), Stelian Tanase si Corina Dragotescu.
SERGIU CELIBIDACHE - LOGO GOOGLE la 100 de ani de la nasterea marelui dirijor roman, cetatean de onoare in Munchen SERGIU CELIBIDACHE este omagiat de Google, joi, 28 iunie, in ziua in care se implinesc 100 de ani de la nasterea cunoscutului si multi-premiatului dirijor si compozitor roman.
Amintirile dureroase ale lui Sergiu Nicolaescu "Visul meu nu sunt filmele politiste sau de aventuri, ci filmele de arta", le povestea Sergiu Nicolaescu reporterilor "Adevarul", intr-unul dintre multele interviuri pe tema Revolutiei. Dar Sergiu Nicolaescu divaga mereu de la discutiile despre 1989.
Constantin Paun - un film de animatie care aduce in prim plan un moment de istorie sau Calatoriile lui Pin-Pin, regia: ... Un joc cu elementele esentiale ale vietii (apa, focul, aerul) inspirat de Ion Creanga.
Paul Petrovici, apropiat al lui Sergiu Nicolaescu, o face praf pe sotia regretatului regizor:
SCANDAL pe averea lui Sergiu Nicolaescu. TESTAMENTUL, contestat Scandal pentru avere in familia lui Sergiu Nicolaescu. ... Iolanda Nicolaescu a declarat ca testamentul nu este legal si a cerut o expertiza grafologica.
Nicolaescu, un executant al propagandei lui Ceausescu Cristian Tudor Popescu nu a fost miscat de opera lui Sergiu Nicolaescu. El a scris intr-un editorial, publicat pe site-ul Gandul.info, ca regizorul "a fost, cu siguranta, cel mai bun manipulator al maselor de figuranti neplatiti in cinematografia romana sub comunism".
Sergiu Nicolaescu, in stare grava la spital Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost internat la Spitalul Elias din Bucuresti si ar putea fi supus unei interventii chirurgicale. ... Pe 18 decembrie, Sergiu Nicolaescu a cazut pe gheata in curtea sa si si-a fracturat cateva coaste.
Ultimul film in care a jucat Sergiu Nicolaescu va avea premiera anul acesta Ultima pelicula in care apare Sergiu Nicolaescu se numeste "Lupu" si va avea premiera anul acesta.
Problemele de sanatate ale maestrului Nicolaescu au inceput acum 5 ani, cand a fost operat de doua ori pe creier! Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
La trecerea lui Sergiu Nicolaescu am ales sa nu scriu nimic. ... Unii care se socotesc jurnalisti au descoperit un lucru fenomenal: ... Iar rezultatul e cel pe care l-ati putut observa in ultimele zile, mai cu seama la un anume post de televiziune.
Eu am vorbit un minut, dupa care a vorbit si Ion Iliescu, dupa care sicriul a fost coborat jos, in aplauzele noastre. Am fost un grup de prieteni. ... Probabil ca, vorba doamnei Iolanda Nicolaescu, multi si l-au insusit pe Sergiu Nicolaescu, ca facand parte din familia lor!
Sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda despre sotia lui, Dana: "O fata asa de tanara ca sa stea cu un barbat de varsta lui inseamna..." Sergiu Nicolaescu a murit si a fost dus pe ultimul drum, insa ecourile decesului marelui cineast nu s-au stins.
Din Bucuresti, la Sinaia si apoi la Viena, din Cipru, in Thailanda si pana in salbatica savana, acolo unde timpul isi spulbera vremelnicia printre urmele turmelor de elefanti, panzele pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu ne sunt calauza intr-un univers artistic unic.
Absolventa a Facultatii de Matematica si a Facultatii de Filosofie din Iasi, si avand un masterat in logica si hermeneutica, Victorita Dutu este in prezent, profesor titluar de matematica, la un colegiu din Bucuresti.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
- Deci, intrebarea trebuie sa fie punctuala, un minut. Nici un minut, 30 de secunde. ... Pai fiecare cum intra pe usa vine si mai ridica un amendament? ... sa se puna un tei acolo...
Magda Marincovici) Ministrul Nicolaescu:
Un mic bilant al marii mizerii morale in cazul Sergiu Nicolaescu A fost o saptamana nebuna, desi nimic nu anunta asa ceva.
Slujba care n-a mai avut loc Dana, sotia maestrului Sergiu Nicolaescu, i-a pus "pe jar" pe preotii de la Biserica Manastirii Casin. ... Vestea incinerarii maestrului a cazut ca un trasnet peste apropiati, cunoscuti, dar si peste o buna parte a romanilor de rand.
google-analytics.com