Cotidianul: Slujba care n-a mai avut loc

Dana, sotia maestrului Sergiu Nicolaescu, i-a pus "pe jar" pe preotii de la Biserica Manastirii Casin.

Initial, Dana Ionica i-a contactat pe preoti pentru ca acestia sa oficieze slujba de inmormantare. Ulterior, s-a renuntat la idee dupa ce preotii au aflat ca regizorul urmeaza sa fie incinerat, caz in care slujba este interzisa.
Vestea incinerarii maestrului a cazut ca un trasnet peste apropiati, cunoscuti, dar si peste o buna parte a romanilor de rand. Nu putine sunt vocile care sustin ca incinerarea este dorita de sotia regizorului pentru a se sterge urmele ADN in cazul posibilei iviri a altor mostenitori ai averii lui Sergiu Nicolaescu. Iata si stirea bomba aparuta in presa in urma cu trei ani:
Sergiu Nicolaescu, nostalgic dupa copilul din flori. Povestea de dragoste dintre regizor si Roxana, femeia pe care a "cautat-o peste tot"
"A fost la un moment dat o fata foarte frumoasa, Roxana o chema, proaspat casatorita. Mi-a facut curte. Am trait impreuna o perioada, evident, doar ca amanti, si apoi a disparut. Am cautat-o peste tot. Nimic. Am aflat ulterior ca a plecat din tara si ca a nascut. Planul ei a fost sa faca un copil cu mine, (fara falsa modestie, atunci eram frumos) si sa il creasca cu sotul ei. I-am respectat alegerea, intr-un fel m-a flatat, dar m-a si durut. Nu l-am cautat, insa, niciodata, n-am vrut sa distrug viata nimanui. Iar acum e prea tarziu, n-as mai putea recupera nimic",.
"Mi-ar fi placut sa am 5-6 copii, ma rog... n-am avut... Am o mare admiratie fata de familiile care au facut si au crescut copii. Nu am cautat sa ma realizez printr-o dragoste mare. Cati barbati pot afirma ca au intalnit dragostea vietii lor? Indragosteala e una, iubirea, cu totul altceva. Iubirea nu-i distractie si nici voluptate, ci un angajament statornic", se destainuia maestrul acum trei ani.