Libertatea : Paul Petrovici, apropiat al lui Sergiu Nicolaescu, o face praf pe sotia regretatului regizor: 'Era obraznica din cale-afara!'

Paul Petrovici, omul care, de ani buni, are in grija casa de vacanta a lui Sergiu Nicolaescu din statiunea 2 Mai, ii face un portret nu tocmai onorabil Danei, sotia cu 46 de ani mai tanara a indragitului actor si regizor.
In timp ce o tara intreaga il plange pe marele regizor, Paul Petrovici sustine ca nu poate nici macar sa mearga la inmormantare, pentru ca niciodata nu s-a inteles cu sotia si cu socrul lui Sergiu Nicolaescu.
"Dana era o obraznica din cale-afara. Odata, a venit Stela Popescu in vizita cu o prietena de-a ei, care, culmea, ii cunostea pe Dana si pe familia ei. Si prietena Stelei a fost socata cand a vazut-o aici pe Dana: 'Pai, altceva nu a gasit si Sergiu decat pe panarama asta care urla si injura? Tot cartierul o stia de nebuna ', mi-a zis femeia. Si adevarul este ca si aici, la 2 Mai, injura de mama focului, din orice...", isi aminteste Petrovici.
"Se certau de la diverse lucruri. Era diferenta intre generatii, iar ea nu prea era apta pentru o viata de casa, ca sa spun asa. Au venit odata niste invitati de-ai lui Nicolaescu, niste francezi. Eu am pregatit casa, am facut de mancare, iar la final a chemat-o Sergiu si pe Dana, insa ea s-a apucat si l-a injurat de fata cu musafirii. Dar a fost urat de tot, nu asa... Imi venea mie sa ii dau un pumn in cap ca sa o fac sa taca. Era suparata ca de ce a deranjat-o... Oricum, era dificila. Era obsedata de unele chestii. Nu iesea singura, nu intelegea ce e aia distractie. Cred ca nu era normala. Nici muzica nu ii placea sa asculte!", a incheiat Paul Petrovici.