Cautare

2233 de rezultate pentru "papa declaratii" (2.81 secunde)
Liderii PD au solicitat reprezentantilor PNL, in sedinta de ieri a conducerii Aliantei, ca presedintele Ligii alesilor locali ai PNL, Ludovic Orban, sa nu mai faca declaratii publice critice la adresa democratilor si a presedintelui Traian Basescu, au declarat surse din Alianta.
Potrivit legii, parlamentarii sunt obligati sa depuna anual declaratii de avere si sa si le reactualizeze ori de cate ori dobandesc bunuri noi, cum ar fi terenuri, masini, bijuterii sau imobile.
Presedintele organizatiei judetene PNL Suceava, Ion Lungu, le-a cerut membrilor din structurile de conducere ale acestei formatiuni si ale organizatiei municipale sa dea declaratii de fidelitate fata de partid, dar trei dintre acestia au evitat.
Declaratii Victor Ponta la Congresul USL Congresele extraordinare ale celor trei formatiuni politice care alcatuiesc Uniunea Social Liberala - PNL, PSD si PC, s-au reunit sambata, 7 aprilie 2012, incepand cu ora 10:30, la Romexpo. ... Declaratii Victor Ponta: ... Declaratii Sorin Frunzaverde:
Multi candidati, putine declaratii Si, totusi, ANI pare sa se fi sufocat din cauza numarului mare de documente pe care trebuie sa le proceseze. ... Presedintele Biroului Electoral Judetean Dolj, Gheorghe Dasu, a precizat pentru GdS ca BEJ a transmis ANI respectivele declaratii inca de acum doua saptamani.
2006 este primul an in care contribuabilii care realizeaza venituri numai din salarii nu mai trebuie sa depuna declaratii de venit.
Toti contribuabilii pot depune on line, incepand cu 7 august, prin intermediul paginii www.e-guvernare.ro, noua declaratii catre institutiile publice, cum ar fi cea privind impozitul pe profit, taxa pe valoarea adaugata, accizele si bugetul asigurarilor sociale, de somaj si de sanatate.
"Aceasta deoarece formularele de declaratii ale institutiilor respective precizeaza clar modalitatile de plata a contributiilor: ... Cei care nu depun declaratii iau amenda 50-100 de lei. ... "Este normal ca prima oara cand se fac astfel de declaratii, oamenii sa nu fie foarte siguri pe ce se completeaza.
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri. ... Sunt pur si simplu pseudo-stiri facute de redactorii televiziunilor dupa declaratii politice de campanie electorala ale lui Traian Basescu.
Revenind, in contract se precizeaza ca Razvan a primit de la Raymonda-Rosalia 250.000 de euro in transe incepand cu luna decembrie 2008, iar diferenta de 50.000 de euro - chiar in ziua autentificarii contractului la notarul Papa Eugenia.
Asa ca, in timp ce unii erau in doliu dupa Papa, altii isi delectau privirile cu nunta printului Charles cu vechea sa dragoste, Camilla Parker. ... Fara declaratii incendiare, fara dovezi clare, fara nimic.
ca popor ortodox, tin doliu si pentru Papa, fiind tristi zile la rand ca a murit sarmanul om de boala si batranete, fac mare tam-tam din rapirea ziaristilor in Irak, manifestandu-si solidaritatea cu mic, cu mare (unii doar de dragul de a da bine la opinia publica), dar realizeaza tarziu in noaptea constiintei ca sunt o gramada de semeni de-ai nostri, conationali pe deasupra, care au trait si traiesc clipe grele fara a putea fi acuzati ca au vreo parte de vina in fasa naturii dezlantuite.
Blanculescu viseaza un Bucuresti ingropat in petale de trandafiri Aflat intr-o evidenta ofensiva de imagine (in primul rand proprie), energicul Ionel Blanculescu iese zilnic la rampa cu tot felul de declaratii, una mai electorala decat alta.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ieri ca noile declaratii de avere si de interese trebuie sa fie depuse pana la 7 mai, la ora 24.00, urmand sa fie publicate in termen de 30 de zile.
Declaratii Traian Basescu:
HotNews.ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii Declaratii Liviu Dragnea: - Am discutat situatia politica actuala. - PSD a castigat alegerile corect, printr-un vot masiv.
Sedinta de ieri a plenului Senatului a inceput cu „lupta“ in declaratii politice. ... Cu toate acestea, atat Puterea, cat si Opozitia si-au concentrat timpii activitatii sedintei de plen pe declaratii politice, mai mult sau mai putin ancorate in urgentele parlamentare.
Potrivit noii declaratii de avere, datata 31 decembrie 2005, Tariceanu a incasat dividende de 2,73 miliarde de lei vechi distribuite de Automotive Trade Services, societate pe care o controleaza integral, si a castigat 575,9 milioane de lei vechi jucand la bursa.
Vicepresedintele UDMR, László Bórbely, le cere liderilor PNL si PD "mai putine talk-showuri, mai putine declaratii de presa, mai putine mesaje prin presa si mai multa concentrare" pe obligatiile Guvernului in perspectiva integrarii in UE.
google-analytics.com