Cautare

480 de rezultate pentru "lansare" (3.17 secunde)
Manifestarea, gandita ca o lansare, este, de fapt, o intalnire care a avut loc, in acelasi cadru, anual, urmand ca pe data de 18 mai, tot la Valea Seaca, sa aiba loc si deschiderea oficiala a sezonului de pasunat, ocazie marcata de locuitorii din Valu lui Traian si printr-o serbare campeneasca (care va incepe la ora 9.00 si se va sfarsi abia la orele 22.00), unde sunt asteptati sa cante si sa incante Mioara Velicu, Nelu Oanca, Marius Cristel, Keamiran Chivu (o invitata care se adreseaza etnicilor turco-tatari, in proportie de 19% in comuna Valu), Filuta si Ion Bogdan, Sorin Suteu, Nina Predescu, Maria Luiza Mihai, Fanfara 10 Prajini.
O alta lansare a avut loc la Cumpana, comuna in care liberalii au lansat-o in cursa pentru primarie pe Georgeta Vasile.
Conform spuselor viceprimarului Gheorghe Chitiga, acesta a daramat platforma si a construit alta, in mijlocul terenului de fotbal, unde si-a organizat propria lansare.
"Voi sunteti cei care m-ati determinat in 2004 sa candidez, voi sunteti cei care m-ati sustinut sa nu renunt", le-a spus Bocai oamenilor adunati la lansare.
Sarbu a anuntat ca, pentru noua conducere aleasa la Congres, campania electorala ar fi fost un prilej de lansare a noilor politici ale PNTCD, care sunt "o revenire la liniile politice majore ale partidului de pe vremea lui Corneliu Coposu:
Miercuri seara, sala Tetrului Muzical a fost cuprinsa de un rosu aprins care a dainuit mai bine de doua ore.
Organizatorii festivitatii de lansare a candidatilor Aliantei PSD+PC pentru alegerile parlamentare s-au gandit sa le pregateasca celor aproximativ zece mii de participanti o surpriza, invitandu-l sa interpreteze o melodie pe cunoscutul Costel Busuioc, castigator al unui concurs muzical pentru imigranti in Spania.
La lansare au participat analisti politici, economici si reprezentanti ai mass-media. Doctrina economica a PD-L este, potrivit Mediafax, conturata sub forma a 27 de teze, iar doctrina sociala este structurata pe 17 teze, fiecare dintre acestea fiind prezentata din punct de vedere al continutului, impactului si ratiunii.
Toate acestea se vor consuma insa dupa ce candidatii liberali vor avea parte de o lansare regionala sambata, la Iasi, si una locala, duminica, la Teatrul Muzical.
El a mentionat ca, desi la Consiliul European din 15-16 octombrie, in concluzii s-a stabilit ca trebuie luate masuri de stimulare a IMM-urilor si masuri de lansare a unor programe de modernizare si costructie de infrastructuri noi, deocamdata Guvernul nu a demarat aceste programe, ceea ce ne pune intr-o situatie de intarziere".
Peste 50 de avioane de lupta si elicoptere israeliene au intrat in spatiul aerian al Gazei si au bombardat sediul Hamas, mai multe baze militare, cladiri ale Guvernului, dar si instalatii de lansare a rachetelor Kassam.
Clubul de la Bucuresti a carei lansare oficiala a avut loc miercuri, 26 mai, la Hotelul Crowne Plaza din Capitala, este considerat un proiect de succes si chiar important pentru Romania de politicieni in ciuda ideologiei politice a acestora.
"Ce sa fac, incerc si eu sa aleg intre un tinichigiu si un filosof", a spus seful statului, intampinat de Gabriel Liiceanu, la intrarea in complexul Romexpo, unde urma sa participe la o lansare de carte scoasa sub egida Comisiei Prezidentiale pentru analiza comunismului.
"Ce sa fac, incerc si eu sa aleg intre un tinichigiu si un filozof", a spus seful statului, intampinat de Gabriel Liiceanu, la o lansare de carte ce urma sa fie scoasa sub egida Comisiei Prezidentiale pentru analiza comunismului.
4 in doar doua luni de la lansare. La randul sau, presedintele CJC, Nicusor Constantinescu a subliniat faptul ca cele opt regiuni de dzvoltare ale tarii au demonstrat o mai buna capacitate de absorbtie a fondurilor europene decat ministerele guvernamentale.
"E o tehnica de lansare in cursa, asa a facut si Traian Basescu in 2000 cand s-a inscris in ultima zi la Primaria Capitalei si in 2004 cand s-a inscris cu doua-trei zile inainte pentru cursa prezidentiala, si Sorin Oprescu a practicat in 2008.
Comitetul Executiv al PSD trebuie sa stabileasca data organizarii Congresului de lansare oficiala a candidaturii lui Mircea Geoana pentru alegerile prezidentiale, precum si elementele principale ale strategiei si raportarii la PD-L in campanie.
Dupa ce a vizitat halele de productie ale santierului, Basescu a luat parte la ceremonia de lansare a unei nave, construita pentru un partener olandez (VEKA SHIP BUILDING).
"Ma simt pregatit sa intru in lupta", a confirmat, sambata, Oprescu pregatirile pentru lansare. In acest timp, Cozmanca a pus pe picioare un Comitet de sustinere si a organizat o retea de activisti care sa se ocupe de campania in judete.
Cu toate ca multa lume l-a acuzat pe Sorin Oprescu de populism excesiv in discursul sau de lansare, analistul politic Bogdan Teodorescu este de parere ca temele abordate de noul candidat nu sunt mai populiste decat cele abordate de Mircea Geoana sau Traian Basescu.
google-analytics.com