Cautare

480 de rezultate pentru "lansare" (3.05 secunde)
Fundatia Europeana Titulescu, Centrul de Studii Strategice, organizeaza joi 14 ianuarie, la ora 16,00, la Casa Titulescu din Bucuresti (Sos.
Atat eu, cat si fostul presedinte Emil Constantinescu, am fost invitati la dejunul oferit de organizatori la restaurantul "Casa di David", cat si la festivitatea de lansare a ziarului si la conferinta de presa, organizate, in aceeasi seara la Clubul Diplomatic.
De asemenea, "La Motte-Picquet” dispune de un elicopter pentru localizarea aeriana a submarinelor si chiar pentru atacarea acestora din aer, un sistem de lansare a torpilelor antisubmarin, altele doua pentru rachetele antinava Exocet si antiaeriene Crotal si Mistral, precum si tunuri automate de calibrul 100 mm si 20 mm.
Tot conform site-ului respectiv, invitati la lansare ar fi si Calin Popescu-Tariceanu, Ludovic Orban. Contactat de cotidianul.ro, Ludovic Orban ne-a precizat:
Adrian Nastase i-a invitat pe romani sa ii fie alaturi la aceasta lansare de carte. "M-am hotarat, in sfarsit, sa lansez volumul "Cele doua Romanii", cartea despre care multi dintre voi m-ati intrebat.
Au folosit guvernarea ca pe o rampa de lansare in lupta electorala. In loc sa guverneze, au facut politica pe sub masa.
Si-a facut o megalomanica lansare de campanie chiar de ziua sa de nastere, se credea invingator pe timp de decenii la conducerea tarii, cu tot pamantul asternut la picioare.
Printre editorialistii ziarului s-au numarat, la lansare, Oana Marinescu, Ana Dinescu, Adelina Radulescu si Gabriel G. Stanescu. In prezent, Ziarul Financiar este editat de Publimedia International si este coordonat de Cristian Hostiuc, director Editorial, si Sorin Paslaru, redactor-sef.
Potrivit comunicatului la lansare vor mai fi prezenti si Gabriel Oprea, ministrul apararii nationale, si totodata presedintele de onoare al UNPR si presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote lanseaza astazi serviciul de date mobile i-mode in cadrul unui concert Tiesto care va avea loc in Piata Revolutiei din Bucuresti.
In doua saptamani de la lansare, Pokemon Go a generat venituri de peste 35 milioane dolari. Se estimeaza ca veniturile anuale pot atinge 1 miliard de dolari.
Sergiu Nicolaescu a reusit sa aduca in salile de cinema un numar impresionant de spectatori, in week-end-ul de lansare (9 - 11 aprilie 2010), ‘Poker‘ fiind vizionat de 7.182 de spectatori, generand incasari de aproximativ 130.000 de lei.
Peste 500 de invitati au luat parte la aceasta lansare, inchinand un Carlsberg in cinstea locatiei care va da tonul la petrecere si voie buna in Centrul Vechi.
Cele aproape 200 de demisii din PSD, mai ales din zona alesilor locali, i-au pus pe jar pe liderii social-democratilor si incearca sa opreasca hemoragia prin lansare de avertismente.
Seara, cei doi artisti sunt invitati in emisiunea lui Florian Lungu de pe TVR2 (Noapte indigo - Sa fie intr-un jazz bun!, miercuri 12 noiembrie, orele 23:00). Concertul de lansare a albumului este programat joi 13 Noiembrie, orele 19:30, pe terasa "Morgan La Dud".
De asemenea, pe Youtube a fost postat un reportaj video, realizat de Oltenita News TV si intitulat : LANSARE DE CARTE ION ILIESCU OLTENITA 28 MARTIE 2015. Linkul reportajului: https://www.youtube.com/watch?v=IvyYSJ65KMg
DVD-ul MIRESME DE RAI va fi gasit la Standul FUNDATIEI GOLESCU pe perioada desfasurarii Body, Mind, Spirit Expo: Sala Palatului, 9-11 octombrie 2015, cu dedicatii din partea actritei MANUELA GOLESCU.
Va fi o lansare extrem de importanta pentru sufletul meu, la care ii voi chema pe toti prietenii sotului meu.
Sosit val-vartej din China sa participe la conferinta de lansare a Euroregiunii Marea Neagra, care a avut loc ieri la hotelul Iaki din Mamaia, Basescu si-a sacrificat un sfert de ora din agenda prezidentiala pentru familie.
In primul weekend (10-12 februarie 2017), cel de-al doilea capitol al francizei a fost vazut la cinema de 150.501 spectatori, cu incasari de 2.932.281 lei, intrecand, astfel, orice alta lansare cinematografica din Romania din 2016 pana in prezent, dar si primul film din serie, Cincizeci de Umbre ale lui Grey, care a debutat pe ecranele noastre in 2015 cu 145.702 spectatori si cu incasari de 2.769.610 lei.
google-analytics.com