Cautare

1627 de rezultate pentru "declaratia papei francisc" (4.02 secunde)
Vizita Papei Francisc in Romania. Care este traseul Suveranului Pontif si unde il pot intalni credinciosii Vizita istorica pe care Papa Francisc o face in Romania are loc peste doar cateva zile.
Papa in Romania/ Bucuresti - prima etapa a vizitei apostolice a Suveranului Pontif Papa Francisc incepe vineri o vizita apostolica in Romania, Bucurestiul constituind prima etapa a vizitei de 3 zile a Suveranului Pontif in tara noastra.
Vizita Papei Francisc la Patriarhia Romana (Autor: Marius Nedelcu) Sanctitatea Sa Papa Francisc va efectua in perioada 31 mai-2 iunie 2019 o vizita in tara noastra. ... Aceasta intrevedere va fi urmata de vizita Papei Francisc la Catedrala Nationala, la ora 17:00, transmite Biroul de Presa al Patriarhiei Romane.
Toate acestea sunt purtate posteritatii si datorita numerosilor dusmani ai familiei Borgia, printre care si Sannazzaro, (care a definit-o fiica, sotie, nora a papei), Pontano si Guicciardini Faimoasa acuzatie ca ar avea o relatie incestuoasa cu tatal sau, a fost lansata de primul sot, Giovanni Sforza, in timpul procesului pentru anularea casatoriei, in care era acuzat de impotenta.
Cardinalul Ascanio Sforza, il propune papei pe nepotul sau Giovanni Sforza, 27 de ani, duce de Pesaro, feuda papala. ... In 14 februarie 1498 este gasit in Tibru cadavrul lui Pedro Calderon, cunoscut si cu numele de Perotto, un tanar servitor spaniol al papei.
Papa Francisc: Unele pasaje din Biblie sunt depasite, deoarece contrazic mesajul de iubire si adevar care in rest radiaza din intreaga scriptura Papa Francisc spune adevarul:
La Medelana, unde se refugiase curtea din Ferrara din cauza ciumei, Lucretia primeste vestea mortii papei Alexandru al VI-lea, mort in 18 august. ... Totusi, Cesare este arestat si nevoit in schimbul libertatii sa accepte cateva pretentii ale papei.
Papa Francisc: ... Monica Stoica) Papa Francisc a oficiat mesa de Craciun sambata seara, Suveranul Pontif indreptandu-si gandurile catre copiii aflati in dificultate, care sufera infometarea si pericolul in teatrele de razboi ale lumii, mai ales in Siria, dar si catre marginalizati si refugiati, informeaza Corriere della Serra.
Papa Francisc: ... Magda Marincovici) Papa Francisc, aflat in Polonia cu ocazia festivitatilor prilejuite de Ziua Mondiala a Tineretului, a spus ca cruzimea nu s-a oprit la Auschwits si la Birkenau, deoarece, in zilele noastre, inchisorile sunt suprapopulate cu oameni tratati ca animale.
Papa Francisc: ... Magda Marincovici) Papa Francisc, aflat in Polonia cu ocazia festivitatilor prilejuite de Ziua Mondiala a Tineretului, a spus ca cruzimea nu s-a oprit la Auschwits si la Birkenau, deoarece, in zilele noastre, inchisorile sunt suprapopulate cu oameni tratati ca animale.
Cu toatea astea, vizita istorica a lui Putin la Athos, intalnirea dintre papa Francisc si Patriarhul Moscovei si al intregii Russi, Kiril, in Cuba 2016, a dat un nou avant crestinilor spre disperarea mahomedanilor, anticrestinilor, care l-ar inlatura pe Trump ca pe JFK si fratele sau.
Imi doresc ca mesajul meu de astazi sa va bucure inimile si sa ajunga in constiinta dumneavoastra, pentru ca ceea ce am trait duminica, 27 aprilie 2014 este de o insemnatate fara precedent in istoria de 2.000 de ani a Bisericii Catolice, care a celebrat ceremonia de canonizare a Papei Ioan al XXIII-lea si a Papei Ioan Paul al II-lea.
Mesajul Papei Francisc de Craciun Papa Francisc a condamnat joi, in mesajul sau de Craciun, traficul, abuzurile, exploatarile si violentele la care sunt supusi copiii si persecutia brutala a minoritatilor, masacrele si luarile de ostatici din lume, relateaza AFP.
Vizita Papei Francisc in Romania va avea loc in data de 31 mai 2019. ... Papa Francisc ste al doilea suveran pontif care viziteaza Romania. ... Conform surselor, un anunt oficial despre vizita Papei Francis va fi facut vineri, 11 ianuarie 2019.
Papa Francisc ii indeamna la solidaritate pe sportivii participanti la JO 2016 Papa Francisc s-a adresat miercuri sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro pentru a-i indemna sa termine cursa impreuna si sa obtina ca premiu o civilizatie in care domneste solidaritatea, informeaza agentia EFE.
Intemnitat si torturat de comunisti la Jilava, Monseniorul Vladimir Ghika, declarat martir al Bisericii de catre Papa Francisc Sfantul Parinte Papa Francisc a semnat decretul prin care preotul roman de confesiune catolica Vladimir Ghika (1873-1954) este declarat martir pentru credinta.
Mesajul de Craciun al Papei Francisc Papa Francis a transmis un indemn la solidaritate catre romano-catolici, in timpul slujbei de Craciun de la Vatican. ... Papa Francisc a facut un apel la pace pentru Ierusalim, in mesajul sau Urbi et orbi.
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania.
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania.
Ce a declarat Papa Francisc despre creatia Universului si reactia comunitatii stiintifice. ... Este declaratia facuta de catre Papa Francisc intr-un discurs sustinut la Academia Pontificala de Stiinte din Vatican, relateaza jurnal.md. Imediat, comunitatea stiintifica din Italia a salutat declaratia istorica a Suveranului Pontif.
google-analytics.com