Cautare

8396 de rezultate pentru "ultima noapte la comitetul central" (3.47 secunde)
Victor Ponta explica de ce nu este de acord cu desfiintarea judetelor actuale Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, la Alba Iulia, ca optiunea social-democratilor este foarte clara in ceea ce priveste regionalizarea, si anume ca nu se desfiinteaza judetele actuale.
Cuponarii care au primit actiuni prin programul de privatizare in masa isi pot vinde detinerile fara obligatia de a obtine extrasele de cont de la Regisco, asa cum se intampla pana acum.
La putin timp dupa ce a devenit Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anuntat pe Facebook una dintre prioritatile mandatului sau: o sala polivalenta la cele mai inalte standarde.
Acesta, a fost martor la un eveniment nu tocmai placut, petrecut in Parcul Jirlau.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat joi, la Senat, ca opinia sa este deja formulata in privinta noului ministru de Interne, dar ca va face un anunt oficial dupa o consultare cu ceilalti membri ai conducerii PSD si ai Comitetului Executiv.
In 1989, Mazare era student la Institutul de Marina Civila. ... Mazare a tras la Revolutie, era sa impuste o baba, apoi a scris articole despre Revolutie, iar acum, asemenea unui Che Guevara modern, cu sapca si camasa verde, propovaduieste o noua revolutie.
Conducerea PNL se reuneste azi la Sinaia, pentru a conveni asupra modificarilor la Statut.
Liberalii doljeni au ajuns la concluzia ca Mario Ovidiu Oprea, presedintele organizatiei locale, este de vina pentru rezultatul umilitor obtinut de filiala la alegerile europarlamentare si se pregatesc sa il "debarce" din functie. Comitetul executiv national al PNL se intruneste luni la Bucuresti.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Unii sunt constiinciosi In timp ce unii politicieni au uitat sau, pur si simplu, au lasat pe mai tarziu completarea declaratiilor de avere, altii au fost mult mai prevazatori si nu au lasat sa se incheie anul 2007 fara a fi la punct din acest punct de vedere.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre. ... La solicitarea mea, a acceptat sa-i dezvalui totusi identitatea.
13 membri ai CJ, toti provenind din rindurile Aliantei D.A., au depus vineri o solicitare la secretariatul Consiliului pentru convocarea luni a unei sedinte.
Din Comitetul de Bazin Dobrogea Litoral vor mai face parte si alti 15 membri, printre care: Laurentiu Marin, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), Decebal Fagadau, viceprimarul Constantei si Gheorghe Trandafir, din cadrul Comisariatului judetean pentru Protectia Consumatorului (OPC) Constanta.
Comitetul Executiv National al PSD a votat, luni, o rezolutie propusa de presedintele Victor Ponta prin care partidul se angajeaza sa il sustina in continuare pe Mircea Geoana pentru presedintia Senatului.
In locul Biroului Permanent Judetean a fost numit un comitet interimar, condus de vicepresedintele PD la nivel national, Ioan Olteanu, care preia practic atributiile presedintelui organizatiei judetene.
Comitetul romano-american pentru Basarabia si Biserica Ortodoxa Romana "Sfinta Cruce" au trimis o scrisoare presedintelui SUA George Bush, in care i-au supus atentiei declaratia intocmita de acest comitet, denumita "Statele Unite, Romania si Moldova", care a fost prezentata in cadrul Congresului Statelor Unite de congresmanul Jim Gibbons, care reprezinta Nevada, la data de 26 martie 2004, si inregistrata in Raportul tiparit al Congresului Statelor Unite.
Comitetul Executiv National al PSD a pus ieri bazele unui asa-zis guvern din umbra.
Potrivit studiilor, la preluarea Regiei de catre Felix Stroe - actualul director general, pierderile declarate erau de aproximativ 66%, dar in realitate, multe pierderi erau ascunse prin consumuri tehnologice. Pierderile reale se cifrau in jurul a 70%, iar la ora actuala, ele sunt sub 62%.
Un grup de parlamentari PSD a depus la Camera Deputatilor o initiativa legislativa privind reglementarea activitatii Comunitatii Nationale de Informatii (CNI) pentru securitatea nationala a Romaniei.
Supercupa Romaniei 2013 se va disputa pe 10 iulie, pe Arena Nationala Supercupa Romaniei, editia 2013, se va disputa la 10 iulie pe Arena Nationala din Bucuresti, conform unei deciziei luate miercuri de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.
google-analytics.com