Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu" (3.86 secunde)
Liderul CRN al PLD, Valeriu Stoica, a afirmat ieri ca presedintele suspendat Traian Basescu are nevoie de sustinerea unui partid puternic, cu majoritate parlamentara, pentru ca victoria acestuia la referendumul din 19 mai sa nu ramana fara efect.
Vicepresedintele PLD Valeriu Stoica sustine ca Tudor Chiuariu ar trebui sa-si dea demisia din functie, dupa acuzatiile care i s-au adus privind eventuala sa implicare in modificarea Raportului de tara. ... Un asemenea ministru ar trebui sa-si dea demisia imediat", a aratat Valeriu Stoica.
Potrivit lui Valeriu Stoica, Partidul Liberal Democrat este pregatit pentru cazul in care social-democratii vor depune o motiune de cenzura si a stabilit ca va vota la vedere in favoarea acesteia.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Valeriu Stoica, Vicepresedintele PDL a declarat joi ca nu va candida pentru un post de parlamentar la alegerile din toamna si nici nu doreste sa intre intr-o competitie pentru functia de ministru al Justitiei, considerand ca "revenirile in politica nu sunt intotdeauna de succes".
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Valeriu Turcan, afirma ca este foarte bine ca Guvernul a dat publicitatii scrisorile premierului catre presedinte pe tema cresterii salariilor pentru ca acum cetatenii se pot convinge de "evaluarile apocaliptice ale unui guvern aflat in campanie electorala".
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a apreciat ca institutele de sondare a opiniei publice care au dat publicitatii rezultatele exit-pollurilor de duminica seara trebuie sa ofere explicatii pentru diferentele dintre estimarile lor si rezultatele Biroului Electoral Central.
Deputatul Valeriu Zgonea a sustinut ideea iesirii PSD de la guvernare, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al partidului, afirmand ca majoritatea parlamentarilor PSD sustine aceasta idee.
Demisia deputatului PSD Andrei Valeriu Steriu Situatia tragicomica in care se zbate PSD-ul a determinat o serie de deputati si senatori sa paraseasca formatiunea si sa se indrepte spre grupul independentilor in ciuda acuzatiilor de tradare.
Valeriu Zgonea:
Valeriu Zgonea supune la vot. ... Valeriu Zgonea supune votului. ... Valeriu Zgonea: Parlamentarii PD-L au fost in sala si nici macar n-au votat.
Vezi cum se impart comisiile parlamentare Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat, marti, ca PSD va primi la Camera Deputatilor conducerea a sapte comisii parlamentare, PNL va lua cinci comisii, PDL si PP-DD cate doua, iar UDMR, PC si grupul minoritatilor vor primi conducerea cate unei comisii.
Parlamentul vrea expertiza Comisei Europene pentru revizuirea Constitutiei Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca Parlamentul doreste sa foloseasca expertiza Parlamentului European in procesul de reforma constitutionala.
Roxana Popa) Numarul doi in PSD, Valeriu Zgonea are zilele numarate in partid.
"Exista foarte putini speculanti in randul celor care vand apartamente", a spus Valeriu Onescu, directorul general al agentiei RAI Imobiliare.
Neavand capacitatea sa asigure calitatea laptelui ceruta de UE, micii fermieri vor trebui sa se asocieze si sa puna bazele unor ferme care sa poata sa livreze cel putin 500 de litri de lapte pe zi, ne-a declarat Valeriu Steriu, presedintele Asociatiei Patronale din Industria Laptelui (APRIL).
Locuintele noi aduc profit mai mare Legat de apartamente, specialistii sunt de parere ca aceia care vor sa cumpere o locuinta pentru a o vinde ulterior ar trebui sa se orienteze catre cele noi, "apartamente la prima mana sau vile in cartiere noi, care pot fi vandute mai repede si mai bine pentru ca sunt in numar foarte mic", a declarat Valeriu Onescu, directorul agentiei Rai Imobiliare.
Parlamentarul Colegiului Balcesti - Dragasani ii aduce la cunostinta ministrului Valeriu Tabara ca proiectul de modernizare a unui drum agricol de mare importanta al primariei valcene Rosiile a fost declarat eligibil, dar nu i s-a gasit finantare nici pana acum.
google-analytics.com