Inpolitics informeaza: Valeriu Zgonea: "Mircea Geoana ii invrajbeste pe nemultumiti si ataca unitatea partidului"
Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea, deputat de Dolj in Colegiul Segarcea, reprezentat in Senat de catre fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, sustine, intr-un material postat, duminica, pe blogul sau, ca Geoana face in acest moment ceea ce condamna la altii atunci cand era seful PSD: "ii invrajbeste pe nemultumiti si ataca unitatea partidului".
Zgonea sustine ca vrea sa ii aduca aminte lui Mircea Geoana "de faptul ca se afla intr-o alta etapa a carierei sale politice". "Nu cred ca Mircea Geoana uita Comitetul Executiv tinut la Brasov in 2007 cand, in mijlocul unei dispute cu un fost presedinte, a spus: ‘este ultima data cand mai accept sa incasez inca o palma pentru partid‘. Si partidul l-a sustinut atunci pentru ca toti presedintii de organizatii isi doreau un partid unit, fara scandaluri si care sa se lupte cu adversarii politici. In fiecare dintre aceste momente, Mircea Geoana a considerat, pe drept cuvant, ca este atacata unitatea partidului si este deturnata agenda noastra politica. Ceea ce nu reusesc sa inteleg este de ce Mircea Geoana face acum exact aceleasi lucruri pe care atunci le condamna: ii invrajbeste pe nemultumiti si ataca unitatea partidului", spune Zgonea pe blogul sau.
Vicepresedintele PSD mai spune ca Victor Ponta nu este personajul pozitiv, iar Mircea Geoana nu a devenit peste noapte oaia neagra a partidului. "Eu nu-i sugerez niciun moment ca a venit timpul sa se retraga, nici sa faca pasi in spate sau in fata, ci doar ii aduc aminte de faptul ca se afla intr-o alta etapa a carierei sale politice. Victor Ponta nu este personajul pozitiv, iar Mircea Geoana nu a devenit peste noapte oaia neagra a partidului. Victor Ponta este presedintele PSD si are un obiectiv de indeplinit - castigarea alegerilor locale si parlamentare -, iar Mircea Geoana are obligatia sa participe la acest efort", mai sustine Valeriu Zgonea.