Cautare

733 de rezultate pentru "berceanu si pogea" (2.65 secunde)
Ministrul democrat al Transporturilor, Radu Berceanu, a sustinut ieri, la sediul partidului, o conferinta de presa, in care a atacat atitudinea premierului Calin Popescu Tariceanu.
Liberalii Eugen Nicolaescu, ministru al Sanatatii si Crin Antonescu, liderul grupului PNL din Camera Depuatilor, au solicitat ieri demisia ministrului democrat al Transporturilor, Radu Berceanu. Cei doi l-au acuzat de ipocrizie pe Berceanu, reprosandu-i atacurile la adresa premierului.
La prima sedinta pe care democratul Radu Berceanu a prezidat-o in calitate de vicepresedinte al Senatului, parlamentarii au reusit performanta de a nu vota nici macar ordinea de zi.
Sute de afise, bannere, mash-uri si panouri cu figurile candidatilor la alegerile locale din 1 iunie au împânzit Craiova în prima zi a campaniei electorale.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, ieri, la Calafat, ca opozitia isi doreste sa dea jos Guvernul Boc, insa nu si-a pus problema nimeni ce se va intampla dupa caderea Executivului, el apreciind ca un efect ar putea fi cresterea inflatiei, transmite corespondentul MEDIAFAX Berceanu a declarat ca atat opozitia, cat si analistii politici ar trebui sa se gandeasca ce s-ar intampla daca "totusi" Guvernul Boc va fi demis prin adoptarea motiunii de cenzura.
Radu Berceanu arunca o bomba in plin congres al PDL, reluata apoi in direct la Realitatea TV, anuntand un eveniment cel putin ciudat pentru data de 12 iunie, adica la cca.
Senatorul PDL Radu Berceanu considera ca PDL a gestionat prost actuala criza politica.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pana in 2012 vor fi finalizati 836 km de autostrada, chiar si in conditiile crizei economice.
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a renuntat la construirea drumului expres Craiova - Pitesti, al carui proiect a fost inceput pe vremea predecesorului sau, Ludovic Orban. ... "Va porni din Bucuresti, va trece pe la Videle, Alexandria, Rosiori, Segarcea si va ajunge pana la Podul de la Calafat.
Asa se declara liderii PD-L dupa sedinta de astazi a Coalitiei in care au decis impreuna cu social-democratii sa se preocupe de problemele guvernarii si nu de atacuri persoanele.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a anuntat ca toate cheltuielile facute de Ministerul Turismului pentru Programul anual de dezvoltare a produselor turistice si pe Programul anual de marketing si promovare au o baza legala.
Ministrul interimar de Finante, Gheorghe Pogea, a facut apel la parlamentari pentru a aproba bugetul pe 2010 pana la finalul acestui an, cu un deficit bugetar de 5,9% din produsul intern brut (PIB).
Deficitul bugetar se plaseaza, in prezent, la 3,67% din PIB si ar putea atinge 4% din PIB pana la finalul acestui an, insa nu se pune problema daca deficitul bugetar este mare sau mic, ci daca este finantabil, a spus, sambata, ministrul desemnat al finantelor, Gheorghe Pogea.
Ministrul Gheorghe Pogea (foto) a explicat ca, daca bugetarii nu vor accepta concediul fara plata si vor invoca inexistenta unui cadru legal pentru aplicarea acestei masuri, va apela la disponiblizare. "Zece zile de concediu fara plata inseamna o economie de 1,6 miliarde de lei la buget", sustine Pogea.
Ministrul Finantelor, Gheorge Pogea, a afirmat ca Guvernul va gasi o modalitate legala pentru trimiterea pentru 10 zile in concediu fara plata a bugetarilor. ... Vom respecta legea", a declarat Pogea, dupa discutiile cu sindicatele.
Vicepresedintele democrat Radu Berceanu i-a amenintat cu dosare penale pe directorii care au folosit institutiile pentru sustinerea PSD in campania electorala.
Liderul democrat Radu Berceanu a declarat ieri, la Senat, ca va cere conducerii Partidului Democrat (PD) sanctionarea lui Cozmin Gusa, eventual prin retragerea sprijinului politic. El i-a recomandat colegului sau deputat "sa o lase mai moale cu discutiile despre tineret si cu rachetele lansate in presa ".
Vicepresedintele Senatului, Radu Berceanu, ii solicita lui Ion Iliescu sa prezinte facturile de inchiriere a Salii de Marmura de la Senat, unde acesta si-a sarbatorit joi ziua de nastere.
Cei patru ministri (foto de la stanga la dreapta), Vasile Blaga - Interne, Radu Berceanu - Transporturi, Adriean Videanu - Economie, Elena Udrea - Dezvoltare si Turism, sunt cel mai adesea aratati cu degetul atunci cand vine vorba despre amestecarea politicii cu afacerile, pentru ca sunt patru politicieni extrem de bogati, cu relatii bune si cu membrii altor partide, dar si cu alti oameni de afaceri.
Emil Boc si Adriean Videanu si-au dat mana pentru a promova amandoi o motiune de orientare populara la Conventia Nationala a PD. Ei vor avea astfel castig de cauza in fata orientarii democrate, promovata de tandemul Cezar Preda-Radu Berceanu.
google-analytics.com